James van De Weezen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 595.000,- tot € 1.065.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 184m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

James wordt gebouwd!

In het najaar start de bouw van James. Momenteel zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar. Ga je voor een schitterend uitzicht over het historische centrum of juist over het (nieuw aan te leggen) park en het Almelose kanaal? Kies je een van de plekjes op hoogte of zit je liever dichter bij de straat en het groen? De gehele Schuurmanstraat wordt nieuw ingericht, waardoor het een aantrekkelijk en levendig gebied wordt voor voetgangers.

Gebouw Evi wordt reeds bewoond. James zal hiernaast gebouwd worden, echter net iets dichter op de straat. Hierdoor heb je vanuit James een mooi zicht op de stadsgracht en het centrum. De hoek welke uitkijkt op het Provinciehuis ligt op het zuiden. Bij James kan je kiezen tussen appartementen met een hoek loggia of een tussen loggia, hierbij heb je optimaal genot van jouw buitenruimte in het vroege voorjaar tot het late najaar.

De appartementen zijn voorzien van een LUXE keuken van Bulthaup en zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. Hierdoor de bijkomende kosten lager dan bij een gemiddeld nieuwbouwappartement.

Daarnaast zijn de appartementen zeer duurzaam vanwege de gedeelde WKO installatie, welke voor heel fase 1 zorgt voor de verwarming (en koeling!) en het warme water. Hierdoor is het stroomverbruik in jouw eigen appartement zeer laag, aangezien er geen verwarmingstoestel in het appartement staat.

Wil je meer inzicht krijgen in de gehele ontwikkeling van De Weezen en de ligging van James? Kom dan op woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur naar het informatiecentrum aan de Schuurmanstraat. Je bent ook op elk moment welkom bij de Woonfabriek.

Karaktereigenschappen James

23 meter en 6 verdiepingen hoog
24 appartementen (± 100 m², koop)
6 penthouses (± 180 m², koop)
2 commerciële ruimtes
Privéparkeerplaats in garage
Energiezuinig
Sedumdak

Bekijk alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite > deweezen.nl


De Weezen familie: Amelie, James, Floris en Nova...
Even voor de duidelijkheid: Amelie, James, Floris en Nova zijn niet de namen van 4 mensen, maar van gebouwen. Samen met de 11 andere leden van de familie Van de Weezen gaan deze 15 gebouwen in de loop van de jaren De Weezen vormen, een wijk die in totaal uit circa 500 sociale huurwoningen, vrije huurwoningen en koopwoningen zal bestaan. Deze woningen variëren van (starters)appartementen tot gezinswoningen en penthouses. Ondanks de diversiteit hebben Amelie, James, Floris, Nova en de rest van de gebouwen ook een belangrijke overeenkomst: we plaatsen ze in een groen, parkachtig gebied. Waarin water een grote rol speelt. En dat tegen de historische binnenstad van Zwolle ligt.

Het nieuwe plan De Weezen is ruim en groen opgezet met veel aandacht voor biodiversiteit en duurzaamheid. Een plek waar iedereen straks met plezier kan wonen, werken, ontmoeten en ontspannen. Diverse gebouwen krijgen op hun begane grond een commerciële voorziening. Verspringende rooilijnen en bouwhoogtes zorgen voor een dynamische uitstraling. Het parkeren gebeurt in parkeergarages en er is veel aandacht voor water en natuur. Tussen de gebouwen bevinden zich een buurtpark en twee groene binnenhoven die ruimte bieden aan ontmoeting en ontspanning.

Voor iedereen
De Weezen is een plek die je verwelkomt. Niet alleen om te wonen, maar ook om te wandelen, te sporten, of van de zon te genieten op een bankje aan het water. Een plek om even te blijven hangen op uw route naar de stad, ook als je dat misschien niet eens van plan was. Er komen bankjes, buurttafels en zittrappen die u uitnodigen om een praatje te maken en te genieten van het groen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
James van De Weezen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
17 van 30 beschikbaar
Prijs
€ 595.000,- tot € 1.065.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Levensloopbestendig, Lift

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden