Thuis in de Tippe Zwolle

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De verkoop is gestart. Bekijk de website voor het actuele woningaanbod.

Waterzijde telt 28 moderne gezinswoningen verdeeld over vijf blokken die samen een groene woonhof vormen. Hier vind je verdekt tussen het groen parkeerplekken zodat de auto uit het straatbeeld is. Met vier verschillende woningtypen biedt Waterzijde een woonplek aan jong en oud. Van starters tot senioren: iedereen voelt zich thuis in deze nieuwe buurt.

De grote raampartijen, de opgewekte steenkleur en de speelse metselwerkaccenten geven jouw woning een eigentijdse uitstraling. Dit moderne karakter wordt versterkt door de keuze voor een plat dak. Van begane grond tot tweede verdieping: overal in huis geniet je van volop ruimte. De indeling van de 4 woningtypen is gelijk. Wat verschilt is de beukmaat. Daarbij kun je kiezen uit 3,90 meter, 4,80 meter, 5,10 meter of maar liefst 5,40 meter.

De Tippe is de nieuwste buurt van Stadshagen. Verspreid door de Tippe gaat Dura Vermeer ca. 250 nieuwe woningen ontwikkelen en bouwen.
Zo divers als De Tippe is samengesteld, zo divers zal het woningaanbod worden. Elk buurtschap heeft zo haar eigen kwaliteiten. Er komen woningen aan hofjes met een gezamenlijke binnenplaats en huizen op een erf of aan het water. Met autoluwe straten, kruip-door-sluip-door paadjes en snelfietsroutes en met een groot park in het midden. Het wordt een levendige stadsbuurt met de gezellige sfeer van een dorp, gemaakt voor alle leeftijden en mensen met en zonder zorgvraag. De plannen voor de buurschappen worden deels in co-creatie met de bewoners gemaakt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in de Tippe Zwolle
Start verkoop
11-06-2024
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden