Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Thuis in de Tippe Zwolle

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De eerste twee projecten van Thuis in de Tippe zijn De Watergaarde en Houterf, deze project zijn uitverkocht en in aanbouw.
Eind 2023 zal er nieuw aanbod worden gepresenteerd.

Heb jij interesse in de Tippe? Meld je aan en wij houden je op de hoogte.

De Tippe is de nieuwste buurt van Stadshagen. Verspreid door de Tippe gaat Dura Vermeer ca. 250 nieuwe woningen ontwikkelen en bouwen.

Zo divers als De Tippe is samengesteld, zo divers zal het woningaanbod worden. Elk buurtschap heeft zo haar eigen kwaliteiten. Er komen woningen aan hofjes met een gezamenlijke binnenplaats en huizen op een erf of aan het water. Met autoluwe straten, kruip-door-sluip-door paadjes en snelfietsroutes en met een groot park in het midden. Het wordt een levendige stadsbuurt met de gezellige sfeer van een dorp, gemaakt voor alle leeftijden en mensen met en zonder zorgvraag. De plannen voor de buurschappen worden deels in co-creatie met de bewoners gemaakt.

Tijdens de ontwikkeling en realisatie van Thuis in de Tippe worden er ook projecten gerealiseerd waarbij sprake is van co-creatie. Bij co-creatie hebben deelnemers invloed op het ontwerp van projecten. Door Dura Vermeer zal ruimte worden geboden waarin toekomstige bewoners of geïnteresseerden in verschillende mate invloed kunnen uitoefenen op een project.

Dit kan bijvoorbeeld zijn het meedenken over het ontwerp van de woningen of de gezamenlijke buitenruimte. Maar ook over de ambities op het gebied van duurzaamheid, inclusiviteit en samen delen. Zo kan dit betekenen dat er gekozen gaat worden voor de invulling van bijvoorbeeld een gemeenschappelijke moestuin, buitensport, buurhuisactiviteiten of juist een bijzondere buitenruimte, er kan veel in Thuis in de Tippe. Dit maakt het ├ęcht een bijzondere nieuwbouwbuurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in de Tippe Zwolle
Koopwoningen
250
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden