Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Actueel

Nieuws

Hypotheekrente kort of lang vastzetten? Risico versus zekerheid Lokaal nieuws woensdag 21 februari 2024

Hypotheekrente kort of lang vastzetten? Risico versus zekerheid

Vorig jaar constateerden we het al, huizenkopers kiezen vaker voor een korte rentevaste termijn bij het afsluiten van hun hypotheek. Marktpartijen zien dat dit nog steeds het geval is en waarschuwen voor de risico’s. Waarom zou jij kiezen voor een rentevaste termijn van 5, 10, 20 of zelfs 30 jaar? We nemen in dit artikel de belangrijkste overwegingen door.

Deze ruime hoekwoning is per direct beschikbaar! Lokaal nieuws vrijdag 09 februari 2024

Deze ruime hoekwoning is per direct beschikbaar!

Kunt u niet langer wachten om te wonen in Besterburen? Bekijk dan eens deze ruime hoekwoning aan de Oetbertinkstraat 79 die inmiddels is opgeleverd met eigen parkeerplaats, berging én een verhoogde nok wat zorgt voor nog meer ruimte op zolder voor extra kamers.

Voor deze woning is het mogelijk om een bezichtiging op locatie in te plannen. Neem voor het maken van een bezichtiging gerust contact met Jolein Steenbergen op via jolein@vanwonen.com of 06-82510612.

Een verbouwing financieren? Dit zijn de opties Lokaal nieuws woensdag 07 februari 2024

Een verbouwing financieren? Dit zijn de opties

Verhuizen naar een andere plek kan een mooi nieuw avontuur zijn. Toch is verbouwen soms een betere optie. Zeker als je het nog naar je zin hebt in de buurt waar je woont. Door te verbouwen kun je helemaal zelf bepalen waar je meer ruimte creëert of hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien. Het financieren van een verbouwing kan op verschillende manieren. We lichten de meest gebruikelijke toe. 

Van dip naar stijging op de woningmarkt Lokaal nieuws woensdag 24 januari 2024

Van dip naar stijging op de woningmarkt

In 2023 lag de gemiddelde prijs van een bestaande koopwoning 2,8% lager dan in 2022. Dit was de eerste keer in tien jaar dat de prijzen gemiddeld lager waren dan in het voorgaande jaar. Kijken we naar de meest recente cijfers, dan valt op dat de kleine dip alweer weggepoetst is. 

De prijsindex van bestaande koopwoningen bereikte in 2022 het hoogste niveau sinds de start van de metingen in 1995. Vanaf augustus 2022 begonnen de huizenprijzen te dalen. Omdat deze daling ook in 2023 aanhield, eindigde het jaar met een min ten opzichte van heel 2022.

Kiezen voor variabel nu de hypotheekrente daalt? Lokaal nieuws woensdag 10 januari 2024

Kiezen voor variabel nu de hypotheekrente daalt?

In de afgelopen weken regende het verlagingen van de hypotheekrente. De verwachting is dat deze dalende trend door zal zetten, zeker als Centrale Banken de rentes verlagen in de komende tijd. Sta jij op het punt om een hypotheek af te sluiten? In een markt met dalende hypotheekrentes kan het zinvol zijn om (deels) te kiezen voor een variabele of kortlopende rente. Wat is daar het voordeel van?

 

Extra leenruimte in 2024! Lokaal nieuws maandag 18 december 2023

Extra leenruimte in 2024!

Heeft u interesse in één van de woningen van Besterburen? Goed nieuws: vanaf 1 januari 2024 mag u daarvoor 40.000 euro méér lenen. Dat is het gevolg van een wijziging van de leennormen voor hypothecair krediet.

Nieuw is dat vanaf 2024 het energielabel een nog grotere rol gaat spelen bij de hypotheekverstrekking en u extra mag lenen voor een energiezuinige woning. Hoe beter het energielabel is, hoe meer (extra) leenruimte u krijgt. De gedachte hierachter is dat u verantwoord meer geld kunt lenen, omdat de energiekosten van de woning lager uitvallen. Kortom: wat u niet hoeft te betalen aan de energiemaatschappij, kunt u besteden aan hypotheeklasten.

Voor de woningen van Besterburen geldt het voorlopige energielabel A+++. Hierdoor komt u in aanmerking voor 40.000 extra leenruimte.

Studieschulden
Voor studieschulden wordt vanaf 2024 niet langer uitgegaan van het oorspronkelijke leenbedrag, maar van de daadwerkelijk verschuldigde maandlast. Hierdoor zorgen extra aflossingen op de studieschuld bij een gelijkblijvende rente tot het minder zwaar meenemen van de studieschuld.

Kortom genoeg veranderingen die mogelijk invloed hebben op uw persoonlijke situatie. Meer hierover leest u op de website van de Rijksoverheid. Maak u hypotheekadviseur hierop attent!

NHG-grens
Tenslotte gaat de grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in 2024 omhoog naar 435.000 euro. Dit is een stijging van 30.000 euro ten opzichte van de huidige grens van 405.000 euro. De NHG biedt u als koper een aantal aantrekkelijke voordelen, waaronder korting op de hypotheekrente. Lees hier meer over op de website van NHG.

Top-10 artikelen in 2023. Heb je wat gemist? Lokaal nieuws woensdag 13 december 2023

Top-10 artikelen in 2023. Heb je wat gemist?

In het afgelopen jaar werd sparen weer relevant door de gestegen rente. Ook onderwerpen rond hypotheken en wonen bleven populair. Wat bijvoorbeeld te doen als de rentevaste periode van je hypotheek afloopt en welke verbouwingen dragen bij aan de waarde van je woning? We hebben de populairste artikelen op een rij gezet. Zo check je eenvoudig of je iets gemist hebt dit jaar.

De bouw van deze tweekappers start in maart! Lokaal nieuws maandag 11 december 2023

De bouw van deze tweekappers start in maart!

Goed nieuws: de bouw van de eerste tweekappers in Besterburen gaat starten! Schutte Bouw verwacht in maart te starten met de eerste werkzaamheden op de bouwplaats voor bouwnummer 46 tot en met 49 in het project. 

Heeft u ook interesse in een tweekapper in het project? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in de volgende fase (bouwnummer 19 t/m 24). Voor meer informatie over deze woningen en de planning hiervan kunt u contact opnemen met Jolein Steenbergen via jolein@vanwonen.com of 06-82510612.

Hypotheek en huis in 2024: de belangrijkste wijzigingen Lokaal nieuws woensdag 29 november 2023

Hypotheek en huis in 2024: de belangrijkste wijzigingen

In 2024 verandert er veel rond het thema huis en hypotheek. Zo worden de leennormen verruimd, zeker als je een energiezuinige woning koopt. Ook op het vlak van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de studieschuld wijzigt het nodige. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste veranderingen in 2024.

Stappenplan extra aflossen op je hypotheek Lokaal nieuws woensdag 15 november 2023

Stappenplan extra aflossen op je hypotheek

Aflossen op je hypotheek voelt soms aan als een lange reis, maar wat als je sneller op je bestemming wilt zijn? Extra aflossen kan een uitstekend idee zijn, vooral als je minder rente wilt betalen en sneller schuldenvrij wilt zijn. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je dit kunt doen.

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één Lokaal nieuws woensdag 01 november 2023

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één

Een eigen woning is voor veel mensen het meest kostbare bezit dat ze hebben. Als huiseigenaar is dan ook belangrijk om jezelf te beschermen tegen onvoorziene schades. Dat kan met verschillende woonverzekeringen. Maar welke zijn echt noodzakelijk en welke zijn aanvullend? We geven een voorzet. 

Nieuwbouwwoning beveiligen en beschermen: tips voor een zorgeloze start Lokaal nieuws donderdag 26 oktober 2023

Nieuwbouwwoning beveiligen en beschermen: tips voor een zorgeloze start

De aankoop van een nieuwbouwwoning is een heel gaaf avontuur. Toch komt er meer bij kijken dan je van tevoren verwacht. Vlak na oplevering is het bijvoorbeeld belangrijk om de woning goed te beveiligen en te beschermen. Nieuwbouwwijken zijn aantrekkelijk voor inbrekers, omdat nog veel mensen dit aspect over het hoofd zien. Lees daarom de onderstaande tips goed door om te genieten van een zorgeloze start.

Tip 1. Gebruik rolluiken voor extra veiligheid

Rolluiken zijn een goede manier om je nieuwbouwwoning te beschermen. Ze bieden extra veiligheid, omdat de luiken een fysieke barrière vormen voor inbrekers. Rolluiken met anti-optilveren kunnen niet omhoog worden getild en houden ongewenst bezoek buiten. Daarnaast dragen rolluiken bij aan de energie-efficiëntie van de woning. Nieuwbouw is van zichzelf al goed geïsoleerd, maar met de toevoeging van de juiste buitenzonwering en raambekleding zorg je ervoor dat er nóg minder warmte ontsnapt via de ramen. Dat is erg fijn tijdens de koude winterperiode! Bekijk kosten van rolluiken op maat via de website van De Zonweringfabriek.

Tip 2. Creëer privacy met een schutting

Een schutting is niet alleen een decoratief element voor in de tuin, maar biedt ook privacy en bescherming. Kies voor een duurzaam materiaal dat aansluit op de stijl van de woning. Hout-beton schuttingen zijn erg populair vanwege de stevigheid en stoere uitstraling. Een stevige schutting maakt het inbrekers lastiger om via de tuin naar binnen te komen.

Tip 3. Hang raamdecoratie op

Het is misschien niet je eerste prioriteit bij oplevering van de woning, maar het is toch verstandig om snel raamdecoratie op te hangen. Zo voorkom je dat iedereen de woning in kan kijken en direct ziet welke (waardevolle) spullen er al staan. Koop eventueel tijdelijke plisségordijnen die je later vervangt voor stijlvolle raambekleding. Rolluiken en buitenzonwering zoals screens kunnen ook de inkijk verminderen.

Tip 4. Installeer een beveiligingssysteem

Overweeg om direct een beveiligingssysteem te installeren. Dit kunnen beveiligingscamera’s zijn, alarmen met bewegingsdetectie of een moderne deurbel met ingebouwde camera. In het ideale geval kun je camerabeelden ook via je telefoon bekijken, zodat je de woning in de gaten kunt houden als je nog niet bent verhuisd.

Tip 5. Voeg buitenverlichting toe

Vergeet niet om snel buitenverlichting toe te voegen aan de nieuwbouwwoning. Dit is essentieel voor de veiligheid en draagt tegelijkertijd bij aan een gezellige sfeer. Licht schrikt ongenode gasten af en zorgt ervoor dat je goed ziet wat er in de omgeving gebeurt.

Op welke manieren maak jij jouw nieuwbouwwoning een stukje veiliger?

 

Een huis kopen in Zwolle? Bereken jouw maximale hypotheek! Lokaal nieuws woensdag 25 oktober 2023

Een huis kopen in Zwolle? Bereken jouw maximale hypotheek!

Zwolle, de charmante stad gelegen in het hart van Overijssel, is een aantrekkelijke bestemming voor potentiële huizenkopers. Met zijn schilderachtige grachten, historische binnenstad en bruisende gemeenschap, biedt deze stad een ideale mix van stedelijk comfort en landelijke charme. Als je overweegt hier een huis te kopen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over je financiële mogelijkheden. 

Financiële status in kaart brengen

Voordat je begint met je  maximale hypotheek berekenen , is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van je financiële situatie. Maak een overzicht van je inkomsten, uitgaven en eventuele bestaande schulden. Hiermee krijg je een solide basis om je budget te bepalen.

Hypotheekverstrekkers en rentetarieven

Zoek uit welke hypotheekverstrekkers, zoals  Univé , actief zijn in Zwolle en vergelijk hun rentetarieven en voorwaarden. Verschillende aanbieders kunnen variërende tarieven hanteren, dus het is verstandig om meerdere offertes op te vragen.

De Loan-to-Value ratio

In Nederland wordt de maximale hypotheek bepaald door de Loan-to-Value (LTV) ratio. Dit is het percentage van de woningwaarde dat je kunt lenen. In de meeste gevallen is de maximale LTV 100%, wat betekent dat je de volledige waarde van de woning kunt financieren. Houd er echter rekening mee dat dit kan variëren afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Inkomen en aflossingscapaciteit

Je inkomen speelt een cruciale rol bij het bepalen van je maximale hypotheek. Over het algemeen geldt: hoe hoger je inkomen, des te meer je kunt lenen. Daarnaast wordt ook gekeken naar je aflossingscapaciteit. Dit is het bedrag dat je maandelijks kunt besteden aan het aflossen van je hypotheek.

Rekening houden met overige kosten

Naast de hypotheek zijn er altijd nog andere kosten waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een huis. Denk hierbij aan notariskosten, makelaarskosten en eventuele verbouwingskosten.

 

Samenvattend;


Een huis kopen in Zwolle is een spannende stap, maar het is van essentieel belang om goed geïnformeerd te zijn over je financiële mogelijkheden. Door je financiële status in kaart te brengen, verschillende hypotheekverstrekkers te vergelijken en rekening te houden met alle bijkomende kosten, leg je een stevige basis voor een succesvolle huizenjacht. Vergeet niet om ook te genieten van het proces en de prachtige stad Zwolle te verkennen terwijl je op zoek gaat naar jouw droomhuis!

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één Lokaal nieuws dinsdag 24 oktober 2023

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één

Vloerverwarming is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zowel in huizen als in een werkomgeving, deze moderne verwarmingsmethode biedt niet alleen comfortabele warmte, maar is ook energiezuinig en ruimtebesparend. Welke soorten vloerverwarming zijn er?

Soorten vloerverwarmingssystemen

Er zijn twee hoofdtypen vloerverwarmingssystemen: elektrisch en watergedragen, ook wel ingefreesde vloerverwarming genoemd. Wat is wat precies?

• Elektrische vloerverwarming : dit systeem maakt gebruik van elektrische verwarmingskabels of verwerkt in matten die onder de vloer zijn geïnstalleerd. Het is eenvoudiger en goedkoper om te installeren dan ingefreesde vloerverwarming.

• Ingefreesde vloerverwarming : in dit systeem worden buizen in de betonnen ondervloer gefreesd waar warm water door wordt geleid. Het is efficiënter in termen van energiegebruik en het is echter wel kostbaarder om te installeren dan elektrische vloerverwarming.

Geschikte vloeren

Zijn alle soorten vloeren geschikt voor vloerverarming? Nee, niet allemaal, er zijn veel soorten wél geschikt. Waar je echt op moet letten is of je nieuwe vloer bestaat uit materiaal dat die warmte goed geleidt. Je zit altijd goed wanneer je kiest uit de volgende vloeren:

• De populaire pvc-vloeren zijn niet alleen prachtig, onderhoudsvriendelijk en krasvast; ze gaan perfect hand in hand met vloerverwarming. Deze dunne vloeren laten de warmte van vloerverwarming makkelijk door.

• Vinyl en laminaat: deze kunststof vloerbedekkingen kunnen goed overweg met vloerverwarming en bieden een breed scala aan kleuren en patronen.

• Beton: uitstekend voor vloerverwarming, omdat beton de warmte lang vasthouden en geleidt.

• Tapijt ; dat had je niet gedacht he? Er zijn zeker tapijtsoorten die goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Hoe comfortabel wil je het hebben?

• Marmoleum en linoleum; deze duurzame materialen zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

• Net als tegels en natuursteen; prima warmtegeleiders en ze houden de warmte lang vast, wat resulteert in gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Kosten van vloerverwarming

De kosten van vloerverwarming kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type systeem, de grootte van de ruimte en welke soort vloer je kiest. Over het algemeen kunnen elektrische systemen goedkoper zijn in de installatie dan de watergedragen systemen. Wil je weten waar de kostenpost voor jouw specifieke situatie op uitkomt, bij Aanhuis.nl Zwolle weten ze er alles van! Profiteer van eerlijk advies, bakken inspiratie en kwalitatief de beste producten. Ook voor het inmeten en leggen van je nieuwe vloer met vloerverwarming ben je hier aan het juiste adres. Want het aanleggen van vloerverwarming laat je natuurlijk over aan echte vakmensen met jarenlange ervaring, daar ga je zelf niet mee lopen knoeien.

Aanleggen door vakmensen

Het aanleggen van vloerverwarming is geen doe-het-zelfproject voor de gemiddelde huiseigenaar. Het vereist professionele expertise om het systeem correct te ontwerpen, installeren en af te stemmen. Hier zijn enkele redenen waarom het aanleggen van vloerverwarming het beste aan vakmensen kan worden overgelaten:

• Nauwkeurige berekeningen: vakmensen voeren de warmteverliesberekeningen uit om het juiste formaat en de juiste plaatsing van het verwarmingssysteem te bepalen, wat essentieel is voor een efficiënte werking en langdurig plezier.

• Kwaliteitsmaterialen en installatie: professionals zorgen ervoor dat hoogwaardige materialen worden gebruikt en dat de installatie volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd om lekkages of andere problemen te voorkomen.

• Aanpassing aan lokale bouwvoorschriften: vakmensen zijn op de hoogte van de lokale bouwvoorschriften en zorgen ervoor dat het vloerverwarmingssysteem aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Kortom; vloerverwarming biedt comfortabele, gelijkmatige warmte en is een efficiënte verwarmingsoplossing. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen en het aanleggen aan ervaren vakmensen over te laten om het beste resultaat te bereiken. De voordelen van vloerverwarming zijn op lange termijn de investering meer dan waard. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar ook voor een warm hart in je huis. Waar wacht je nog op?

Welk effect heeft de gestegen hypotheekrente? Lokaal nieuws woensdag 18 oktober 2023

Welk effect heeft de gestegen hypotheekrente?

Afgelopen weken zijn de hypotheekrentes verder gestegen. De gemiddelde vaste hypotheekrentes zijn in de afgelopen week uitgekomen op bijna het hoogste punt in de afgelopen tien jaar. De verschillen tussen de hoogste en de laagste rentes verschillen sterk. Dit heeft invloed op jouw maandlasten bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies! Lokaal nieuws vrijdag 06 oktober 2023

Ga jij je nieuwbouwwoning inrichten? Begin met een interieuradvies!

Hoera! Het is tijd om je nieuwbouwhuis naar jouw wensen in te richten. Van vloeren tot raamdecoratie en gordijnen . Dat kan nogal overweldigend zijn, met zoveel keuze. Gelukkig hebben wij een simpele en leuke oplossing! Kom naar Aanhuis.nl Zwolle voor persoonlijk interieuradvies en laat ons team je helpen. We staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies en inspiratie, zodat jouw droominterieur werkelijkheid wordt.

Wat is een interieuradvies?

Het kan best lastig zijn om je voor te stellen hoe je een leeg, kaal huis kunt inrichten, maar geen zorgen, wij hebben de perfecte aanpak. We toveren professionele 3D-ontwerpen tevoorschijn, waarmee jij je toekomstige interieur tot leven ziet komen.

Wat je ook in gedachten hebt, laat ons je fascineren met onze kennis en interieurproducten! Een interieuradvies zal jouw creativiteit zeker een flinke boost geven. Laat je verrassen door de magische combinaties van raamdecoratie en gordijnen voor een knusse sfeer of stoere stalen deuren voor een industriële kick!"

CTA: Boek jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl

Ontdek de interieurproducten die bij jou passen

Bij Aanhuis.nl vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige vloeren, die de basis vormen van elke kamer. Daarnaast hebben we stijlvolle gordijnen die een vleugje elegantie toevoegen aan je ramen. Ons aanbod omvat ook een diverse selectie sfeervolle raamdecoratie en moderne stalen deuren . Voor wie op zoek is naar een vleugje luxe, hebben wij Smart home producten die zowel functionaliteit als stijl toevoegen aan jouw huis.

Maar dat is nog niet alles! Wij hebben ook kasten op maat die bij jouw opbergbehoeften passen en unieke trappen die op jouw woonstijl aansluiten. Of je nu een minimalistische woonstijl wenst, een voorliefde hebt voor een landelijke charme of je wilt wagen aan een moderne en strakke uitstraling, wij hebben de ideale interieurproducten om aan jouw wensen te voldoen.

Alles onder één dak

Het verwezenlijken van jouw droominterieur is nu makkelijker dan ooit! Bij Aanhuis.nl hebben we alle interieurproducten en services onder één dak waardoor het nog leuker wordt. Nadat we je deskundig interieuradvies hebben gegeven, zorgen wij voor het volledige inmeten en monteren van de interieurproducten die je hebt gekozen. Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw prachtig nieuwe interieur.

Kortom, een interieuradvies bij ons is niet alleen de eerste stap, maar ook de meest belangrijke stap op weg naar het vinden van de interieurproducten die jouw huis een echt thuis maken. Wij hebben er nu al zin in om jouw droominterieur te realiseren, volledig afgestemd op jouw unieke persoonlijke smaak en stijl. Op die manier kun je elke dag opnieuw genieten van jouw heerlijke, stijlvolle thuis.

Dus waar wacht je nog op? Laat je adviseren en inspireren! Boek vandaag nog jouw interieuradvies bij Aanhuis.nl Zwolle, Ohmstraat 8, in Zwolle.

 

Overwaarde woning vrijmaken? Dit zijn de mogelijkheden Lokaal nieuws woensdag 04 oktober 2023

Overwaarde woning vrijmaken? Dit zijn de mogelijkheden

De extreme gekte op de woningmarkt is inmiddels voorbij. Toch heeft een groot deel van de huiseigenaren relatief veel overwaarde. Zeker als een woning al tien jaar of langer in eigendom is. Op verschillende manieren kun je de overwaarde vrijmaken. Bijvoorbeeld om je woning te verduurzamen of de tuin aan te pakken. In deze blog lees je welke mogelijkheden je hebt en waar op te letten bij het verzilveren van overwaarde. 

De voordelen van een nieuwbouwwoning: wij bespreken er drie! Lokaal nieuws woensdag 04 oktober 2023

De voordelen van een nieuwbouwwoning: wij bespreken er drie!

Een nieuwbouwhuis, je ziet ze steeds vaker en het is een overweging voor velen. De mooiste nieuwe woonwijken duiken op op de prachtigste plekken; zo ook in ons geliefde Zwolle. Voordat je een  woonwinkel in Zwolle  induikt en fantaseert over de inrichting van je nieuwe woning, nemen we je graag mee door de voordelen van zo een nieuwbouwwoning. Voor een liefhebber van de nieuwste technologieën en duurzaamheid is dit de perfecte optie. Benieuwd naar wat een nieuwbouwwoning zo uniek maakt? Lees dan snel verder!
 

Veel moderne voorzieningen

Het eerste grote voordeel dat komt met een nieuwbouwwoning zijn de moderne voorzieningen. Deze nieuwe huizen zijn vaak uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. Denk aan een slimme thermostaat en een geoptimaliseerd beveiligingssysteem. Daarnaast zijn deze huizen vaak uitgerust met een smart home systeem wat het leven een stuk comfortabeler en efficiënter maakt. Tot slot zorgen hoogwaardige materialen voor een gevoel van luxe. Dan maak je de woning helemaal af met een comfortabele  relaxbank van Sanders Wonen .
 

Duurzaam en energie efficiënt

Ten tweede zijn nieuwbouwhuizen vaak duurzaam en energie-efficiënt ingericht. Ze komen al snel met zonnepanelen; een duurzame manier om energie op te wekken. Dat verlaagt daarnaast ook flink de energiekosten. Ook helpen nieuwe duurzame technologieën zoals een warmtepomp. Tot slot houden ze zich bij het bouwen van een nieuwbouwwoning niet in op het gebied van isolatie. Je hoeft je in de winter dus minder bezig te houden met het opwekken van warmte. Dat is fijn voor jezelf én je portemonnee.
 

Lagere onderhoudskosten

Tot slot zorgt een nieuwbouwwoning voor een forse vermindering van onderhoudskosten. Het meeste onderhoud zit vaak in het schilderen, de isolatie, en het dak. Aangezien dit allemaal nieuw is, kun je je er aan het begin een stuk minder zorgen over maken. Daarnaast bieden bouwers een garantie die problemen in de eerste jaren dekken. Dit zorgt voor een stuk minder onderhoudskosten in de eerste jaren. Zo heb je meer ruimte om te sparen!
 
Zoals je ziet, komt een nieuwbouwwoning met flink wat voordelen. Ze zijn vaak voorzien van moderne voorzieningen zoals een slimme thermostaat en smart home technologieën. Daarnaast zijn deze nieuwe huizen duurzaam en energie-efficiënt ingericht. Dat is fijn voor het milieu en houdt deze kosten laag. De lage onderhoudskosten dragen hier tot slot ook hun steentje aan bij. Dus, ben jij het aan het overwegen om te verhuizen naar een nieuwbouwwoning?

 

Prinsjesdag 2023: belangrijkste wijzigingen op een rij Lokaal nieuws woensdag 20 september 2023

Prinsjesdag 2023: belangrijkste wijzigingen op een rij

Met een demissionair kabinet valt op Prinsjesdag 2023 weinig vuurwerk te verwachten. Gevoelige zaken als rekeningrijden en het verder afbouwen van de hypotheekrente staan nu niet op de agenda. Toch zijn er meerdere wijzigingen die belangrijk kunnen zijn voor jouw financiën. We zetten de belangrijkste op een rij. 

Prijzen woningen alweer omhoog? Lokaal nieuws woensdag 06 september 2023

Prijzen woningen alweer omhoog?

Aan de dip op de woningmarkt lijkt alweer een eind te komen. Waar makelaars eerder nog somber gestemd waren, klonk het meest recente bericht van de NVM hoopvol. Verwacht wordt sowieso dat de prijzen op termijn verder stijgen, na een correctie in de afgelopen maanden. Vooral loonstijgingen en haperende nieuwbouw leggen een stevig fundament onder de prijzen.

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur

In de wereld van interieurontwerp en huisinrichting staat maatwerk centraal als het gaat om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde leefomgeving. Raamdecoratie op maat vormt hierbij al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor maximaal comfort en gemak, met elektrisch bedienbare raamdecoratie. Los van deze smart home trend maken de talloze voordelen en stijlvolle opties de keuze voor maatwerk bijzonder aantrekkelijk. Want met op maat gemaakte raamdecoratie creëer je in vergelijking met standaard, kant-en-klare opties, een unieke en veel persoonlijkere woonstijl in huis. Of het nu gaat om plissés , jaloezieën, rolgordijnen of Luxaflex®, maatwerk heeft een grote impact op zowel de esthetiek als de functionaliteit van jouw huis. Hieronder staan kort samengevat de 5 belangrijkste voordelen om voor raamdecoratie op maat te kiezen:

1. Unieke stijl en persoonlijke sfeer

Maatwerk geeft je volop de vrijheid om jouw raamdecoratie te ontwerpen, passend bij jouw eigen woonstijl en persoonlijkheid. Zo kies je uit verschillende stoffen, materialen, kleuren en patronen om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een uniek ingerichte kamer die echt de essentie van jouw stijl weerspiegelt waardoor jij je helemaal thuis voelt.

2. Perfecte pasvorm

Raamdecoratie op maat wordt specifiek aangepast aan de afmetingen van jouw ramen en ook deuren, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor de perfecte lichtinval overdag of juist een verduisterend effect ’s nachts. Een goede pasvorm voorkomt tocht, warmteverlies of juist opwarming van de kamer via de ramen. Zo draagt op maat gemaakte raamdecoratie bij aan een hogere energie-efficiëntie van jouw huis.

3. Volledige controle over lichtinval en privacy

Met maatwerk ga je voor de maximale controle over lichtinval en privacy. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften kies je voor lichtdoorlatende, verduisterende of transparante materialen. Voor elke kamer en stijl is er de perfecte raamdecoratie op maat, van verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer tot sfeervolle semi-transparante vouwgordijnen op maat voor een knusse woonkamer, alles kan. Bovendien zijn er veel opties wat de bediening van de raamdecoratie betreft. Denk bijvoorbeeld aan een koord, bedieningsstang, handmatige bediening. Of maak het jezelf heel comfortabel met slimme, elektrische bedienbare raamdecoratie waarbij je op elk moment van de dag via je smartphone het gewenste niveau van licht en privacy bepaalt.

4. Duurzame investering

Hoewel op maat gemaakte raamdecoratie soms wellicht een hogere investering vergt dan standaard opties, betaalt het zichzelf al op korte termijn terug. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie langer meegaat, waardoor je de raambekleding minder vaak hoeft te vervangen. Met op maat gemaakte jaloezieën , rolgordijnen of Luxaflex zorg je bovendien voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Maatwerk bespaart je al op korte termijn geld en energiekosten en dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

5. Professionele begeleiding

Bij het kiezen van raamdecoratie op maat, is het prettig om samen te werken met professionele interieurontwerpers. Want een raamdecoratie specialist helpt je op basis van zijn expertise en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kies je makkelijk het type raambekleding dat precies aansluit bij jouw behoeften, stijl en budget. Bij Aanhuis.nl Zwolle profiteer je volop van eerlijk advies, je kiest uit een ruim assortiment raamdecoratie en het inmeten en monteren nemen de vakmensen je graag uit handen. Het resultaat is de perfecte raambekleding in een naadloos ontworpen interieur dat zowel stijlvol als ook functioneel is.

Conclusie

Raamdecoratie op maat biedt een scala aan voordelen die jouw huis kunnen transformeren van gewoon naar buitengewoon. Van unieke stijl en perfecte pasvorm tot verbeterde functionaliteit en energie-efficiëntie, maatwerk is definitief een uitstekende oplossing voor elk raam en elke smaak. Als je op zoek bent naar een duurzame investering waarmee je comfort, stijl en sfeer in huis verbetert, dan is raamdecoratie op maat de ideale keuze voor jouw huis. Je bent van harte welkom aan de Ohmstraat 8 in Zwolle om alle mogelijkheden in de winkel te komen bekijken.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden