Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Actueel

Nieuws

Kom langs op de Open Huizen Dag aanstaande zaterdag 30 september! Lokaal nieuws donderdag 21 september 2023

Kom langs op de Open Huizen Dag aanstaande zaterdag 30 september!

Zaterdag 30 september aanstaande is het Open Huizen Dag! Het VanWonen woningaanbod in Stadshagen wordt deze dag gepresenteerd in ons Infohuis. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een kop koffie of thee. Ons verkoopteam staat tussen 10:00 uur en 15:00 uur klaar om u meer te vertellen en eventuele vragen te beantwoorden over het project Besterburen.  

U kunt het Infohuis vinden tegenover café Milligers (Milligerlaan 2 in Zwolle). 

Prinsjesdag 2023: belangrijkste wijzigingen op een rij Lokaal nieuws woensdag 20 september 2023

Prinsjesdag 2023: belangrijkste wijzigingen op een rij

Met een demissionair kabinet valt op Prinsjesdag 2023 weinig vuurwerk te verwachten. Gevoelige zaken als rekeningrijden en het verder afbouwen van de hypotheekrente staan nu niet op de agenda. Toch zijn er meerdere wijzigingen die belangrijk kunnen zijn voor jouw financiën. We zetten de belangrijkste op een rij. 

Prijzen woningen alweer omhoog? Lokaal nieuws woensdag 06 september 2023

Prijzen woningen alweer omhoog?

Aan de dip op de woningmarkt lijkt alweer een eind te komen. Waar makelaars eerder nog somber gestemd waren, klonk het meest recente bericht van de NVM hoopvol. Verwacht wordt sowieso dat de prijzen op termijn verder stijgen, na een correctie in de afgelopen maanden. Vooral loonstijgingen en haperende nieuwbouw leggen een stevig fundament onder de prijzen.

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur

In de wereld van interieurontwerp en huisinrichting staat maatwerk centraal als het gaat om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde leefomgeving. Raamdecoratie op maat vormt hierbij al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor maximaal comfort en gemak, met elektrisch bedienbare raamdecoratie. Los van deze smart home trend maken de talloze voordelen en stijlvolle opties de keuze voor maatwerk bijzonder aantrekkelijk. Want met op maat gemaakte raamdecoratie creëer je in vergelijking met standaard, kant-en-klare opties, een unieke en veel persoonlijkere woonstijl in huis. Of het nu gaat om plissés , jaloezieën, rolgordijnen of Luxaflex®, maatwerk heeft een grote impact op zowel de esthetiek als de functionaliteit van jouw huis. Hieronder staan kort samengevat de 5 belangrijkste voordelen om voor raamdecoratie op maat te kiezen:

1. Unieke stijl en persoonlijke sfeer

Maatwerk geeft je volop de vrijheid om jouw raamdecoratie te ontwerpen, passend bij jouw eigen woonstijl en persoonlijkheid. Zo kies je uit verschillende stoffen, materialen, kleuren en patronen om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een uniek ingerichte kamer die echt de essentie van jouw stijl weerspiegelt waardoor jij je helemaal thuis voelt.

2. Perfecte pasvorm

Raamdecoratie op maat wordt specifiek aangepast aan de afmetingen van jouw ramen en ook deuren, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor de perfecte lichtinval overdag of juist een verduisterend effect ’s nachts. Een goede pasvorm voorkomt tocht, warmteverlies of juist opwarming van de kamer via de ramen. Zo draagt op maat gemaakte raamdecoratie bij aan een hogere energie-efficiëntie van jouw huis.

3. Volledige controle over lichtinval en privacy

Met maatwerk ga je voor de maximale controle over lichtinval en privacy. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften kies je voor lichtdoorlatende, verduisterende of transparante materialen. Voor elke kamer en stijl is er de perfecte raamdecoratie op maat, van verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer tot sfeervolle semi-transparante vouwgordijnen op maat voor een knusse woonkamer, alles kan. Bovendien zijn er veel opties wat de bediening van de raamdecoratie betreft. Denk bijvoorbeeld aan een koord, bedieningsstang, handmatige bediening. Of maak het jezelf heel comfortabel met slimme, elektrische bedienbare raamdecoratie waarbij je op elk moment van de dag via je smartphone het gewenste niveau van licht en privacy bepaalt.

4. Duurzame investering

Hoewel op maat gemaakte raamdecoratie soms wellicht een hogere investering vergt dan standaard opties, betaalt het zichzelf al op korte termijn terug. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie langer meegaat, waardoor je de raambekleding minder vaak hoeft te vervangen. Met op maat gemaakte jaloezieën , rolgordijnen of Luxaflex zorg je bovendien voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Maatwerk bespaart je al op korte termijn geld en energiekosten en dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

5. Professionele begeleiding

Bij het kiezen van raamdecoratie op maat, is het prettig om samen te werken met professionele interieurontwerpers. Want een raamdecoratie specialist helpt je op basis van zijn expertise en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kies je makkelijk het type raambekleding dat precies aansluit bij jouw behoeften, stijl en budget. Bij Aanhuis.nl Zwolle profiteer je volop van eerlijk advies, je kiest uit een ruim assortiment raamdecoratie en het inmeten en monteren nemen de vakmensen je graag uit handen. Het resultaat is de perfecte raambekleding in een naadloos ontworpen interieur dat zowel stijlvol als ook functioneel is.

Conclusie

Raamdecoratie op maat biedt een scala aan voordelen die jouw huis kunnen transformeren van gewoon naar buitengewoon. Van unieke stijl en perfecte pasvorm tot verbeterde functionaliteit en energie-efficiëntie, maatwerk is definitief een uitstekende oplossing voor elk raam en elke smaak. Als je op zoek bent naar een duurzame investering waarmee je comfort, stijl en sfeer in huis verbetert, dan is raamdecoratie op maat de ideale keuze voor jouw huis. Je bent van harte welkom aan de Ohmstraat 8 in Zwolle om alle mogelijkheden in de winkel te komen bekijken.

Wat als de rentevaste periode van je hypotheek afloopt? Lokaal nieuws woensdag 23 augustus 2023

Wat als de rentevaste periode van je hypotheek afloopt?

Loopt de rentevaste periode van jouw hypotheek binnenkort af? Neem het renteaanbod van je geldverstrekker niet klakkeloos over. Als de rentevaste periode afloopt, kun je namelijk zonder boete overstappen naar een andere geldverstrekker. Soms ook tegen een betere rente en voorwaarden. 

Woning verbouwen? Dit draagt bij aan de waarde Lokaal nieuws woensdag 09 augustus 2023

Woning verbouwen? Dit draagt bij aan de waarde

Een verbouwing doe je in eerste instantie om zelf prettiger te wonen. Een bijkomend voordeel van verbouwen is dat het waarde kan toevoegen aan je woning. Niet elke verbouwing heeft echter een even grote impact op de woningwaarde. 

Extra aflossen op je hypotheek: de voor- en nadelen Lokaal nieuws woensdag 26 juli 2023

Extra aflossen op je hypotheek: de voor- en nadelen

Hypotheeklasten bestaan bij de meeste mensen uit twee delen: de rente die je verschuldigd bent en de aflossing. Door extra af te lossen op je hypotheek daalt de schuld en daarmee de maandlasten. Je kunt echter niet altijd onbeperkt extra aflossen op je hypotheek en niet in elke situatie is een extra aflossing gunstig.

Hypotheek afsluiten met dagrente of offerterente, wat is het verschil? Lokaal nieuws woensdag 12 juli 2023

Hypotheek afsluiten met dagrente of offerterente, wat is het verschil?

Soms kan er een aantal weken of zelfs maanden verstrijken tussen het tekenen van de hypotheekofferte en de inschrijving in het hypotheekregister bij de notaris. Op dat moment wordt de woning daadwerkelijk aan je overgedragen. In de tussentijd kan de hypotheekrente stijgen of dalen. Er zijn verschillende manieren waarop geldverstrekkers hiermee omgaan.

Huis kopen: hoeveel eigen geld is nodig met een gemiddeld inkomen? Lokaal nieuws woensdag 28 juni 2023

Huis kopen: hoeveel eigen geld is nodig met een gemiddeld inkomen?

Voor de gemiddelde woning betaal je minder dan bijvoorbeeld een half jaar geleden. Dit betekent niet automatisch dat je met hetzelfde inkomen een grotere woning kunt kopen. Door de gestegen hypotheekrente pakt je maximale hypotheek lager uit. Hoeveel moet je zelf inleggen bij het kopen van de gemiddelde woning?

Wijzigingen actueel aanbod Lokaal nieuws dinsdag 27 juni 2023

Wijzigingen actueel aanbod

De bouw van de 39 rijwoningen in Besterburen is inmiddels in volle gang. Van deze rijwoningen zijn nog 4 ruime hoekwoningen beschikbaar, waarvan 1 met dakterras. Een unieke kans dus! 

Daarnaast zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd bij de twee-onder-een-kapwoningen in het project. Waar eerst een mix van kappen gerealiseerd zou worden, is er nu voor gekozen om alle twee-onder-een-kapwoningen te voorzien van een langskap, zodat er meer effectieve ruimte op de zolder overblijft. Verder wordt de woning casco opgeleverd zonder sanitair en tegelwerk. Hierdoor kunt u het toilet en de badkamer geheel naar eigen smaak realiseren. Tenslotte is de aangebouwde berging gewijzigd naar een houten berging in de achtertuin, waardoor u meer tuin heeft, maar de gemakken van extra bergruimte niet mist. 

Bent u op zoek naar extra ruimte bij de twee-onder-een-kapwoning? Bouwnummer 49 heeft als enige woning een verhoogde kap, waardoor er nóg meer ruimte op zolder is.

Klik hier voor het actuele woningaanbod met meer informatie over de verschillende woningen.

De drie meest gevraagde functies in de bouwsector in 2022 Lokaal nieuws dinsdag 06 juni 2023

De drie meest gevraagde functies in de bouwsector in 2022

De bouwsector is een dynamische en opwindende sector, met veel mogelijkheden om carrière te maken. De sector biedt alleen al in Nederland werk aan meer dan 650.000 mensen. Daarom hebben we deze lijst samengesteld met drie van de meest gevraagde banen in de bouw in 2022.

Werken in de bouw, wat houdt dat in?

De bouwnijverheid is een brede bedrijfstak, maar verwijst in het algemeen naar bouwen, verbouwen, onderhouden en repareren. Als een van de grootste industrieën in Nederland (en de wereld) zijn er veel arbeidsmogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar werk.

Als je geïnteresseerd bent in werken in de bouw, maar geen ervaring hebt of niet zeker weet waar je moet beginnen, maak je dan geen zorgen: wij hebben het voor je geregeld. Laten we eens kijken naar een aantal van de meest gevraagde functies op dit gebied, zodat je erachter kunt komen wat ze inhouden en of ze al dan niet geschikt zijn voor jou!

Aan de slag als bouwopruimer zonder diploma

Schoonmakers in de bouw zijn verantwoordelijk voor het schoonmaken van bouwterreinen, gebouwen en andere faciliteiten tijdens de bouw. Ze ruimen het terrein op nadat de bouwwerkzaamheden zijn voltooid.

De baan van bouwopruimer is een goede optie voor mensen die geen diploma hebben en het verdient goed, doordat er een groot tekort is aan aanpakkers zoals jou! Op deze manier kun je dus werken zonder diploma .

De drie meest gevraagde functies in de bouwsector in Nederland

Als je op zoek bent naar een baan in de bouw, is het belangrijk om te weten naar welk soort banen er vraag is. Laten we eens kijken naar de drie populairste functies in deze sector:

• Bouwvakkers
• Bouwopruimers
• Bouwtechnici

Er zijn veel mogelijkheden in de bouwsector

Mensen in de bouw zijn gewild. De bouwsector biedt veel mogelijkheden voor mensen van alle leeftijden, met een breed scala aan vaardigheden en kwalificaties. Als u van buitenwerk houdt en lichamelijk fit bent, is er geen betere baan dan werken als bouwopruimer of bouwvakker. Bouwvakkers zijn nodig voor de bouw van huizen, kantoren, hotels en andere gebouwen. Ze bouwen ook wegen, bruggen en tunnels.

Je hebt geen ervaring of diploma's nodig om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld bouwopruimer. Je kunt op de bouwplaats beginnen als arbeider, maar het zal enige tijd duren voordat je op deze manier carrière kunt maken, dus zorg ervoor dat je andere vaardigheden hebt die je kunt bieden, terwijl je onderweg wat extra geld verdient!

Al met al is de bouwsector een van de meest opwindende en gewilde sectoren om in te werken. Met zo veel verschillende banen is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om iets te vinden dat bij je vaardigheden en interesses past. En als je op zoek bent naar een carrièreswitch? Dan is werken in de bouw er zeker eentje om te overwegen!

 

Wijzig je hypotheek bij deze veranderingen Lokaal nieuws woensdag 31 mei 2023

Wijzig je hypotheek bij deze veranderingen

Er zijn verschillende redenen om een hypotheek aan te passen. Bijvoorbeeld wanneer je financiële situatie is veranderd door een promotie, een nieuwe baan of het ontvangen van een erfenis. Ook bij het aflopen van de rentetermijn van je hypotheek heb je nieuwe mogelijkheden. Dit zijn de meest gebruikelijke opties. 

Waarom een bouwcontainer essentieel is Lokaal nieuws vrijdag 19 mei 2023

Waarom een bouwcontainer essentieel is

Op plaatsen waar gebouwd wordt, zie je vaak ook een of meerdere bouwcontainers staan. Sterker nog, er zijn vrijwel geen bouwprojecten waarbij geen gebruik van bouwcontainers wordt gemaakt. Tijdens het bouwen, wordt de bouwcontainer gebruikt om grofvuil in te deponeren. Dat is om te beginnen zeer belangrijk voor de veiligheid op de bouwplaats. Zo voorkom je namelijk dat mensen over het puin struikelen. Daarnaast is het ook belangrijk om materiaal direct op te ruimen, omdat dit achteraf een hoop tijd zal besparen. Zo heeft een bouwcontainer dus verschillende voordelen. Wanneer je gaat bouwen of slopen, is het altijd van belang dat je voldoende bouwcontainers hebt staan.

Een bouwcontainer na de oplevering

Soms zie je in grote appartementencomplexen ook dat een bouwcontainer als tijdelijke oplossing wordt gebruikt voor grofvuil van bewoners. Wanneer er bijvoorbeeld nog geen reguliere containers geplaatst zijn, kan een bouwcontainer tijdelijk gebruikt worden. Zo voorkom je dat bewoners hun afval niet meer kwijt kunnen. In dit geval is het uiteraard wel van belang dat er zo snel mogelijk reguliere containers geplaatst worden.

Het kiezen van de juiste bouwcontainer

Voor een nieuwbouwproject is het belangrijk dat men de juiste bouwcontainers kiest. Bouwcontainers heb je in tal van verschillende afmetingen. Belangrijk is om een bouwcontainer te kiezen die ruim genoeg is. Zo voorkom je dat je het vuil uiteindelijk naast de containers moet deponeren. Dat is bovendien sterk af te raden, want dit maakt het ook lastiger om de containers af te voeren. Je hebt containers met een inhoud van tot wel 15 m³. Mocht dat zelfs niet voldoende zijn, dan kun je ervoor kiezen om meerdere containers te nemen.

Waar kun je een bouwcontainer huren?

Mocht je een bouwcontainer nodig hebben, dan kun je deze over het algemeen het best huren. De container wordt dan door het verhuurbedrijf op de bouwplaats gezet. Daarnaast wordt de container ook weer opgehaald zodra deze vol is. Zo hoef jij je dus niet bekommeren over het afvoeren van het puin dat tijdens het (ver)bouwen vrijkomt. Je kunt ervoor kiezen om je even te verdiepen in de verschillende bedrijven waar je een bouwcontainer kunt huren. Zo weet je al snel welk bedrijf de bouwcontainer heeft die jij nodig hebt en waar de service het best is.

Vind je het lastig om de verschillende verhuurders van bouwcontainers goed te beoordelen? Dan kun je ervoor kiezen om recensies te lezen. De recensies geven je namelijk een goed beeld van hoe de service bij een bedrijf is. Lees meerdere recensies door om een goed beeld te vormen van een bedrijf.

Er zijn verschillende containers die je kunt huren

Als je een bouwcontainer huurt, dan gaat het over het algemeen over een container voor bouwafval. Er zijn echter ook andere soorten containers die je kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan containers voor grofvuil, voor groenafval of voor grondafval. Zo heb je voor vrijwel ieder soort werkzaamheden een geschikte container die je kunt huren. Ga goed na wat voor container jij nodig hebt bij je werkzaamheden.

 

Energielabel belangrijker voor woningwaarde. Tijd voor verduurzaming? Lokaal nieuws woensdag 17 mei 2023

Energielabel belangrijker voor woningwaarde. Tijd voor verduurzaming?

Het effect van een verbeterd energielabel is groter dan ooit. Gemiddeld is een woning met een verbeterd energielabel 7,2% meer waard dan met het oude label. Vooral als je verschillende treden omhoog gaat, stijgt de woningwaarde fors. Het verduurzamen van je woning is een grote investering. Zo kun jij de verduurzaming financieren. 

Variabele hypotheekrente hoger dan 30 jaar vaste rente Lokaal nieuws woensdag 03 mei 2023

Variabele hypotheekrente hoger dan 30 jaar vaste rente

Afgelopen tijd is de variabele rente omhoog geschoten, terwijl de vaste rente lijkt te stabiliseren. Intussen ligt de gemiddelde variabele rente zelfs hoger dan de gemiddelde 30 jaar vaste hypotheekrente. Dit heeft alles te maken met het beleid van Centrale Banken als de ECB. Mogelijk voert de ECB deze week een verdere verhoging door, wat invloed heeft op zowel de spaarrente als de (variabele) hypotheekrente. 

Wat als ik mijn overbruggingskrediet niet terug kan betalen? Lokaal nieuws woensdag 19 april 2023

Wat als ik mijn overbruggingskrediet niet terug kan betalen?

Het aanbod te koop staande woningen neemt weer langzaam toe. Ben jij je droomhuis tegen gekomen, maar staat je huidige woning nog niet te koop? In sommige gevallen kan het overbruggingskrediet uitkomst bieden. Er kleven echter ook nadelen aan dit krediet. Let zeker in een afkoelende markt ook op de risico’s.

Iedereen moet aan de slag met verduurzaming van de eigen woning Lokaal nieuws maandag 17 april 2023

Iedereen moet aan de slag met verduurzaming van de eigen woning

Of je nu particulier een huis hebt gekocht of een woningcorporatie beheert of een aantal huizen verhuurt als belegger: verduurzaming is een agendapunt dat vroeg of laat aan bod komt. De overheid wil dat onze huizen zuiniger worden en daarom moeten er maatregelen worden genomen om te isoleren. Daarnaast is het de bedoeling dat er over enkele decennia geen of in ieder geval zo weinig mogelijk aardgas wordt gebruikt. Bij nieuwbouw of renovatie in Zwolle moet met de nieuwe regels al rekening worden gehouden. Bij bestaande woningen zijn de eigenaren nadrukkelijk aan zet.

Het dak isoleren

Het isoleren van het dak is een prima investering. Bij een schuin dak wordt in plaats van loodslabben vaak een ondervorst geplaatst. Die zorgt voor perfecte afdichting tegen vocht. Ook wordt voorkomen dan vuil en afgevallen bladeren van bomen via het dak naar binnen komen. Daarnaast is het natuurlijk aan te raden om het dak goed te isoleren. Dit kan door een isolatielaag van glaswol of ander materiaal aan te brengen tussen de dakbedekking en de afwerking aan de binnenzijde. Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter langer wordt vastgehouden. Daardoor zijn de stookkosten vanzelfsprekend lager. In de zomer zorgt de isolatie ervoor dat het in huis minder snel warm wordt.

Isolatie in de woning

Om het energieverbruik verder te verlagen kun je spouwmuurisolatie laten uitvoeren. Als je in een oudere woning woont, kan het zijn dat de buitenmuren geen spouw hebben. In dat geval kun je aan de binnenzijde van de muren gipsplaten aanbrengen. Die zijn isolerend en geluiddempend. Ook ideaal dus om overmatig verkeerslawaai te dempen. En ook hier geldt weer het omlaag brengen van het energieverbruik. Hierdoor krijgt de woning ook een hoger energielabel. Dat is weer gunstig bij verkoop of verhuur. Voor bedrijfspanden geldt dat deze vanaf 2023 minimaal een energielabel C moeten hebben om nog te mogen worden gebruikt.

Subsidie voor verduurzaming

Veel pandeigenaren zien op tegen het laten uitvoeren van verduurzamingsmaatregelen. De kosten kunnen namelijk flink oplopen. Gelukkig is er de mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Dat kan zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Er zijn verschillende subsidiepotten waar een bijdrage uit kan worden aangevraagd. Meer informatie voor particulieren is te verkrijgen bij de gemeente. Ondernemers kunnen terecht bij de Kamer van Koophandel voor informatie of op de website van het Rijksinstituut voor Ondernemend Nederland, het RVO.  Houd er rekening mee dat sommige subsidies slechts eenmaal per jaar beschikbaar worden gesteld. Als het geld op is moet je dus wachten tot de aanvraag weer opengesteld wordt.

 

 

Meer kleur in huis? Zo doe je dat! Lokaal nieuws dinsdag 11 april 2023

Meer kleur in huis? Zo doe je dat!

Het gebruik van kleurrijke en uitgesproken patronen is een geweldige manier om levendigheid en persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur. Van muurpatronen tot meubels en decoraties, er zijn talloze manieren om deze ontwerpelementen te integreren in je huis. In dit artikel zullen we bespreken waarom kleur en patronen belangrijk zijn in interieurontwerp en tips voor het combineren van verschillende kleurrijke patronen in een ruimte.

Het belang van kleur en patronen in interieurontwerp

Kleur en patronen zijn belangrijke elementen van interieurontwerp omdat ze de sfeer en de uitstraling van een ruimte kunnen beïnvloeden. Kleur kan emoties oproepen en de stemming van een ruimte bepalen, terwijl patronen visuele interesse en textuur kunnen toevoegen. Door deze elementen slim te gebruiken, kun je de uitstraling van het interieur personaliseren en verlevendigen.

Patronen op de muren in huis

Een van de gemakkelijkste manieren om patronen toe te voegen aan een ruimte is door gebruik te maken van de muren. Er zijn verschillende opties om patronen op de muren te creëren, zoals het schilderen van patronen met verf of het kiezen van behang met een bepaald patroon. Als je wilt gaan voor een subtiele uitstraling, kun je kiezen voor een patroon met een aantal kleuren die net niet hetzelfde zijn. Voor een meer uitgesproken effect kun je kiezen voor contrasterende kleuren en opvallende patronen.

Tips voor het combineren van kleurrijke patronen in het interieur

Een handige tip bij het combineren van kleurrijke patronen in het interieur is om ervoor te zorgen dat de kleuren in balans zijn. Als je kiest voor een kleurrijke muur, dan kan het een aanrader zijn om ook wat rust in het geheel te brengen met neutrale raamdecoratie. Denk aan witte horren , mooie jaloezieën of neutrale plisségordijnen. Dit kan enorm helpen bij het creëren van een rustige basis. Hierdoor kunnen de kleurrijke patronen in het interieur echt opvallen en tot hun recht komen. Voor een enorm aanbod aan prachtige raamdecoratie kun je terecht bij 123jaloezie . 

Kleurrijke meubels en decoraties

Het plaatsen van meubels en decoraties met kleurrijke patronen is een geweldige manier om persoonlijkheid toe te voegen aan een interieur. Een simpele bank kan worden getransformeerd in een eyecatcher door het toevoegen van een opvallende stof met een opvallend patroon. Decoraties, zoals kussens en plaids, kunnen ook worden gebruikt om kleur en patroon toe te voegen aan een ruimte. Bij het kiezen van meubels en decoraties is het belangrijk om te zorgen voor een goede balans tussen de verschillende patronen en kleuren in de ruimte, om te voorkomen dat het geheel te chaotisch wordt.

 

Berekenen maximale hypotheek? Dit inkomen telt mee Lokaal nieuws woensdag 05 april 2023

Berekenen maximale hypotheek? Dit inkomen telt mee

Jouw inkomen bepaalt voor een groot deel wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Voorwaarde is dat dit inkomen bestendig moet zijn. Verdien jij als hobbyfotograaf zo nu en dan wat bij? Dan wordt dit niet als inkomen meegerekend. Zelfs sommige regelingen die je met je werkgever hebt getroffen tellen niet mee. We zetten op een rij welk inkomen wel of niet onder de norm valt bij het berekenen van de maximale hypotheek. 

De bouw van Besterburen is gestart! Lokaal nieuws dinsdag 04 april 2023

De bouw van Besterburen is gestart!

De bouw is gestart
Goed nieuws: de bouw van de 35 rijwoningen in Besterburen is in juni gestart! Aannemer Schutte Bouw heeft de bouwplaats ingericht en de werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. 

Wijzigingen hoekwoningen
Voor het verstrijken van de deadlines voor meerwerk hebben wij een aantal keuzes gemaakt in de wijze waarop de nog beschikbare hoekwoningen worden opgeleverd. We hebben ervoor gekozen om bij bouwnummer 10, 14 en 35 de standaard uitbouw te wijzigen naar een berging. Tevens worden bij alle hoekwoningen het toilet en de badkamer casco opgeleverd. De prijs van deze hoekwoningen is daarmee verlaagd. Bent u benieuwd? Klik hier voor meer informatie over deze hoekwoningen.

Daarnaast hebben we voor de ruime hoekwoning met bouwnummer 25 nieuwe impressies laten maken om u een beter beeld te geven. Voor meer informatie en impressies kunt u hier klikken.

Bent u geïnteresseerd?
Een nieuwe woning kopen doet u niet dagelijks. Als VanWonen klantmanager help ik graag om u te adviseren, mee te denken en u te voorzien van meer informatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust op met Jolein Steenbergen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden