Houterf

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 277.500,- tot € 910.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 211m2
Kaveloppervlak
98 - 636m2
Inhoud
328 - 835m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Houterf is het tweede deelplan in De Tippe dat van start gaat. Hier bouwen we 15 moderne rijwoningen, vier stoere twee-onder-één-kappers en een ruime vrijstaande woning. Met elkaar vormen deze 20 woningen een gezellig woonhofje, met in het midden een gezamenlijke binnentuin.

Een ruime achtertuin, parkeerruimte in de binnentuin en rustige straatjes waar de kinderen onbezorgd tikkertje spelen of een balletje trappen. In Houterf krijg je meteen dat huiselijke dorpsgevoel. Alles in Houterf is groen opgezet. Van de gezamenlijke binnentuin met vrolijke bloemen en planten tot het sedumdak van je eigen berging. Hier is de natuur je beste buur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Houterf
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 277.500,- tot € 910.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden