Zwolle - Het Gildenhof

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Over dit project

Het Gildenhof wordt een levendige groene plek. Een unieke locatie om te wonen, te werken en te leven. Een plek waar rust en reuring elkaar ontmoeten. Het Gildenhof ligt in de Spoorzone in Zwolle. Hier komen straks ruim 240 duurzame, betaalbare en gezonde woningen in een fijne, natuurinclusieve omgeving. Dit betekent leven, ontspannen, spelen, opgroeien en werken in het groen. Het plan bestaat uit huurwoningen (sociale huur en middenhuur) en (sociale) koopwoningen en appartementen. Met het centrum van Zwolle en het station vlakbij is de ligging ideaal. Of je nu in de buurt woont of hier wilt komen wonen of werken, Het Gildenhof is er voor jou!

Meer informatie over de woningtypes en de plattegronden van de woningen vind je op de projectwebsite https://www.hetgildenhof.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zwolle - Het Gildenhof
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden