De Tippe, Watergaarde

Zwolle - Zwolle
Archief

€ 460.000,- tot € 568.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 198m2
Kaveloppervlak
102 - 161m2
Inhoud
390 - 777m3

Over dit project

De Tippe
Dit is de nieuwste buurt van de wijk Stadshagen. Stadshagen is een moderne, veelzijdige woonwijk met een aantal verschillende buurten. Die hebben allemaal een eigen karakter. Stadshagen is ideaal gelegen, met de binnenstad van Zwolle én de natuur in de IJsseldelta binnen handbereik. De voorzieningen zijn er goed geregeld: onderwijs, zorg, sport, winkels, openbaar vervoer en ruimte om te spelen, werken en te ontspannen. De Tippe komt aan de rand van Stadshagen, naast Westenholte en grenzend aan het weidse IJssellandschap en polder Mastenbroek.

Watergaarde
Het plan bestaat uit 35 stadsvilla's en 6 portiekwoningen:

Erfzicht ligt aan de noordoost zijde van De Watergaarde en de woningen hebben de achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten. De voorgevel van dit blok verspringt en bestaat uit verschillend metselwerk waardoor het een speels karakter krijgt.
De 4-laags hoekwoning bnr 9 heeft een grote geïsoleerde berging in de tuin, met mogelijkheid voor tuinkantoor, de keuken en badkamer worden casco opgeleverd.

Groenzicht bestaat uit 8 woningen die aan het groene en autoluwe Tippepad liggen. De 8 woningen hebben 3 ruime woonlagen. Bouwnummer 16, heeft een woon-/werkfunctie en op de eerste verdieping de mogelijkheid voor kantoor aan huis. De keuken en badkamer worden casco opgeleverd.

Bloemzicht bestaat uit 6 stadse woningen met 3 woonlagen. De woningen liggen aan een prachtige groene oever en water. De woningen hebben 5 slaapkamers. Tussenwoning bnr. 25 en hoekwoning 28 (casco keuken en badkamer) zijn nog beschikbaar.

Waterzicht bestaat uit 7 prachtige 3-laags waterwoningen. De woningen grenzen direct met hun terras aan het water. Naast het terras aan de waterzijde hebben de huizen ook een privé tuin aan de andere zijde. Inclusief veranda. De woningentree ligt aan de gezamenlijke binnentuin. De keuken en badkamer worden casco opgeleverd.
Hoekwoning 29 en tussenwoning 34 zijn nog beschikbaar.

Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Ze zijn energieneutraal (BENG 3), door optimale isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis. Duurzaam én comfortabel!

Planning van de oplevering is eind dit jaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tippe, Watergaarde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 35 beschikbaar
Prijs
€ 460.000,- tot € 568.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden