De Tippe, Watergaarde

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

€ 337.785,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 198m2
Kaveloppervlak
102 - 161m2
Inhoud
390 - 777m3

Over dit project

De Tippe
Dit is de nieuwste buurt van de wijk Stadshagen. Stadshagen is een moderne, veelzijdige woonwijk met een aantal verschillende buurten. Die hebben allemaal een eigen karakter. Stadshagen is ideaal gelegen, met de binnenstad van Zwolle én de natuur in de IJsseldelta binnen handbereik. De voorzieningen zijn er goed geregeld: onderwijs, zorg, sport, winkels, openbaar vervoer en ruimte om te spelen, werken en te ontspannen. De Tippe komt aan de rand van Stadshagen, naast Westenholte en grenzend aan het weidse IJssellandschap en polder Mastenbroek.


Watergaarde
Het plan bestaat uit 35 stadsvilla's en 6 portiekwoningen (deze 6 gaan later in verkoop):

Erfzicht ligt aan de noordoost zijde van De Watergaarde en de woningen hebben de achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten. De voorgevel van dit blok verspringt en bestaat uit verschillend metselwerk waardoor het een speels karakter krijgt. Deze woningen (behalve bnr. 9) zijn in prijs begrensd door de gemeente en hebben een VON prijs van € 337.785,-. inclusief sanitair van THUIS de Showroom. LET OP: deze woning heeft een antispeculatiebeding, vanaf notarieel transport mag je de woning de eerste 3 jaar niet doorverkopen.
De 4-laags hoekwoning bnr 9 heeft een grote berging in de tuin, met mogelijkheid voor tuinkantoor en ook een keuken van THUIS de Showroom in de prijs inbegrepen.

Hofzicht bestaat uit 5 stadse woningen met 3 woonlagen. De 3 tussenwoningen zijn door de gemeente begrensd in prijs tot € 337.785,- Inclusief sanitair van THUIS de Showroom. LET OP: deze woning heeft een antispeculatiebeding, vanaf notarieel transport mag je de woning de eerste 3 jaar niet doorverkopen.
De hoekwoningen 10 en 14 hebben een grote zijaanbouw die als woonkeuken ingericht kan worden, er zit een keuken van THUIS de Showroom in de prijs inbegrepen.

Groenzicht bestaat uit 8 woningen die aan het groene en autoluwe Tippepad liggen. De 8 woningen hebben 3 ruime woonlagen. Bouwnummers 16, 18, 20 en 22 hebben een woon-/werkfunctie en op de eerste verdieping de mogelijkheid voor kantoor aan huis. De hoek bnr 15 is 4 laags en heeft een grote berging in de tuin, met mogelijkheid voor tuinkantoor. Alle Groenzicht-woningen worden geleverd inclusief complete keuken en badkamer van THUIS de Showroom.

Bloemzicht bestaat uit 6 stadse woningen met 3 woonlagen. De woningen liggen aan een prachtige groene oever en water. De woningen hebben 5 slaapkamers en worden aangeboden inclusief complete keuken en badkamer van THUIS de Showroom.

Waterzicht bestaat uit 7 prachtige 3-laags waterwoningen, de hoek bnr 35 zelfs 4-laags. De woningen grenzen direct met hun terras aan het water. Naast het terras aan de waterzijde hebben de huizen ook een privé tuin aan de andere zijde. Inclusief veranda. De woningentree ligt aan de gezamenlijke binnentuin. Inclusief complete keuken en sanitair van THUIS de Showroom.

Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Ze zijn energieneutraal (BENG 3), door optimale isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis. Duurzaam én comfortabel!


Hoekzicht
Ben jij op zoek naar een gaaf nieuwbouwappartement in de hippe wijk Stadshagen? Dan kom jij thuis in De Tippe, de nieuwste buurt van Stadshagen. Hier bouwen we 6 stoere, energiezuinige stadsappartementen variërend van ca. 54m² tot ca. 67m². Hoekzicht is jouw kans op een unieke woonplek! Uitgebreid koken in de moderne keuken. Lekker lang bingewatchen met jouw favoriete serie in de woonkamer. En vanuit je slaapkamer zo onder de douche stappen met de badkamer en suite. Jouw nieuwe appartement biedt je alles wat je wenst. Kies je voor een woning op de begane grond of een balkon op de eerste, tweede of derde verdieping? Welk appartement je ook kiest, je kunt op ieder zonnig moment buiten zitten. De 6 appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen, inclusief de begane grond. Daarbij heb je de keuze uit een tweekamer appartement (54 m²) of een driekamer (67 m²) appartement. Wonen in Hoekzicht kan al vanaf EUR 245.000,- V.O.N.

Jouw nieuwbouwappartement geeft je letterlijk volop groene energie. Niet alleen vind je in de wijk volop natuur zoals het centrale weidepark, de uitgestrekte polder Mastenbroek, de IJsseldelta en de Milligerplas. Met een warmtepomp in de grond en zonnepanelen op het dak is jouw woning bovendien klaar voor de toekomst. Als dat je geen positieve energie geeft! Jouw appartement ligt op de hoek van De Watergaarde. De Watergaarde is het eerste deelplan van De Tippe. Naast de 6 stoere stadsappartementen verrijzen hier nog 35 stadswoningen. Aan de ene kant liggen de woningen aan het water, aan de andere kant grenzen ze aan de groene, parkachtige fietsroute van de Tippe. De Tippe ligt in Stadshagen. Een diverse en jonge stadswijk in Zwolle waar je alle faciliteiten vindt die je nodig hebt. Van een volwaardig winkelcentrum met een breed scala aan winkels tot het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis, die bruisen van de activiteiten.

De verkoop van de 6 appartementen type Hoekzicht start 25 maart 2022. Bekijk de woningen voor meer informatie, zie ook de bijlagen/downloads. Op de appartementen is een zelfbewoningsplicht (5 jaar) en een anti-speculatiebeding (3 jaar) van toepassing.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tippe, Watergaarde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Prijs
€ 337.785,- tot € 700.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden