Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Terug naar Project

Tussenwoning

De Tippe
Dit is de nieuwste buurt van de wijk Stadshagen. Stadshagen is een moderne, veelzijdige woonwijk met een aantal verschillende buurten. Die hebben allemaal een eigen karakter. Stadshagen is ideaal gelegen, met de binnenstad van Zwolle én de natuur in de IJsseldelta binnen handbereik. De voorzieningen zijn er goed geregeld: onderwijs, zorg, sport, winkels, openbaar vervoer en ruimte om te spelen, werken en te ontspannen. De Tippe komt aan de rand van Stadshagen, naast Westenholte en grenzend aan het weidse IJssellandschap en polder Mastenbroek.

Watergaarde
Het plan bestaat uit 35 stadsvilla's en 6 portiekwoningen, we hebben hier nog enkele woningen beschikbaar:

Erfzicht ligt aan de noordoost zijde van De Watergaarde en de woningen hebben de achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten. De voorgevel van dit blok verspringt en bestaat uit verschillend metselwerk waardoor het een speels karakter krijgt.
De 4-laags hoekwoning bnr 9 heeft een grote geïsoleerde berging in de tuin, met mogelijkheid voor tuinkantoor, de keuken en badkamer worden casco opgeleverd.

Groenzicht bestaat uit 8 woningen die aan het groene en autoluwe Tippepad liggen. De 8 woningen hebben 3 ruime woonlagen. Bouwnummers 16, heeft een woon-/werkfunctie en op de eerste verdieping de mogelijkheid voor kantoor aan huis. De keuken en badkamer worden casco opgeleverd.
Bouwnummer 19 wordt woonklaar opgeleverd met keuken, badkamer en toilet via Thuis de Showroom, vloeren, wandafwerking, trap schilderen en raambekleding en heeft een traditionele indeling met 5 slaapkamers op de verdiepingen.

Bloemzicht bestaat uit 6 stadse woningen met 3 woonlagen. De woningen liggen aan een prachtige groene oever en water. De woningen hebben 5 slaapkamers. Tussenwoning bnr. 25 en hoekwoning 28 (casco keuken en badkamer) zijn nog beschikbaar.
Bouwnummer 25 wordt woonklaar opgeleverd met keuken, badkamer en toilet via Thuis de Showroom en vloeren, wandafwerking, trap schilderen en raambekleding.

Waterzicht bestaat uit 7 prachtige 3-laags waterwoningen. De woningen grenzen direct met hun terras aan het water. Naast het terras aan de waterzijde hebben de huizen ook een privé tuin aan de andere zijde. Inclusief veranda. De woningentree ligt aan de gezamenlijke binnentuin. De keuken en badkamer worden casco opgeleverd.
Hoekwoning 29 en tussenwoning 34 zijn nog beschikbaar.

Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Ze zijn energieneutraal (BENG 3), door optimale isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis. Duurzaam én comfortabel!

Planning van de oplevering is eind dit jaar.

Graag vertellen we aan tafel wat de mogelijkheden zijn en tevens zijn er regelmatig kijkmomenten op de bouw.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 460.000,- tot € 518.000,-
Kavel 124 m2 tot 154 m2
Woonoppervlakte 150 m2 tot 167 m2
Inhoud 552 m3 tot 495 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
Bloem 25 - 126 m2 167 m2 4 552 m3 Verkocht
Groen 16 - 124 m2 150 m2 4 497 m3 Verkocht
Groen 19 - 124 m2 150 m2 4 495 m3 Verkocht
Water 34 - 154 m2 159 m2 4 525 m3 Verkocht