Wonen op de Terpen

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Breezicht is de jongste aanwinst in Stadshagen, aan de noordkant van Zwolle, naast de Milligerplas. Hier komen worden circa 1.140 woningen in allerlei typen en prijsklassen ontwikkeld, zowel koop als huur. Nét even anders dan de andere Stadshagen-buurten, aan de groene rand van Stadshagen. Levendigheid en natuur ontmoeten elkaar in Breezicht. Net als de bewoners, met een open blik op het leven en een eigen kijk op wonen. Samen genieten van groen, water en vrijheid.

Het project Breezicht Noord - De Terpen bestaat in totaal uit 17 vrijstaande woningen. Dit project bestaat uit twee eilandjes in het groen met allemaal circulaire woningen, energieneutraal en innovatieve duurzaamheidsoplossingen. Aan de rand van Breezicht geniet u hier van een prachtig uitzicht over het groen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op de Terpen
Koopwoningen
17
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden