Thuis in Breezicht

Zwolle - Zwolle
Archief

€ 540.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 159m2
Kaveloppervlak
249 - 393m2
Inhoud
425 - 525m3

Over dit project

Start verkoop dinsdag 2 april.
Je bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur bij De Woonfabriek Zwolle, Assiesstraat 126 te Zwolle. Online is het aankoopproces en de prijslijst te vinden.

Geef nu al vast je voorlopige woningvoorkeuren door!

In fase 2 komen 17 eigentijdse woningen. Deze woningen hebben een eigentijdse uitstraling en in mooie samenhang met elkaar, de buurt en de omgeving. Er komen 8 levensloopbestendige huizen, 3 vrijstaande huizen en 6 twee-onder-een-kappers.

In Thuis in Breezicht woon je dichtbij of rondom de Brink: dé gezellige ontmoetingsplek de wijk. De Brink is heerlijk groen, omringd door bomen. Kinderen spelen hier eindeloos op het gras, terwijl je rustig op een bankje onder de bomen bijpraat met de buren. In de luwte van (in de toekomst) grote bomen is het op een zomerse dag heerlijk vertoeven.

Alle woningen in Breezicht worden gasloos en energieneutraal opgeleverd. Dat is goed voor het milieu én voor je bankrekening. Ook de openbare ruimte vergeten we niet. Zo gebruiken we duurzaam opgewekte energie voor de straatverlichting.

Zoek jij een plek waar een dorpse sfeer heerst, buren naar elkaar omkijken en kinderen veilig kunnen opgroeien? Dan voel jij je hier helemaal thuis.

Woningaanbod:
-2 vrijstaande levensloopbestendige woningen
-4 tweekap levensloopbestendige woningen
-3 vrijstaande woningen
-6 twee-onder-een-kapwoningen

NB. er zijn reeds enkele woningen gereserveerd. Dit bouwplan is eerder in verkoop geweest en de eerdere optanten konden als eerst een optie nemen. Nieuwe belangstellenden kunnen zich ná 2 april inschrijven voor de loting danwel toewijzing.

Meld je aan via de website en ontvang automatisch het laatste nieuws! www.thuisinbreezicht.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Breezicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 17 beschikbaar
Prijs
€ 540.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden