Wonen in Bolster

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Stadsappartementen in diverse formaten vormen een carré rond een binnentuin.

Een groene oase waar je midden in de stad, maar toch buiten, ontspant en even ontsnapt aan de geluiden. Bolster is binnenste-buiten wonen. Verborgen woongeluk op een toplocatie!

Het project wordt gerealiseerd op een driehoekig kavel waar nu een benzinestation staat en de Kringloop en een Kwik-Fit gevestigd zijn. De locatie ligt op het knooppunt van ontwikkelgebieden Spoorzone en de Nieuwe Veemarkt en markeert straks een belangrijke de nieuwe entree naar de binnenstad van Zwolle. De gemeente heeft het plan om de Willemsvaart door te trekken langs de Nieuwe Veerallee, waardoor asfalt plaatsmaakt voor water en groen.

Het duurt nog even, maar het is het wachten zeker waard. Het gebouw is momenteel in de ontwerpfase. Wil je op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter op de website www.woneninbolster.nl, dan melden we ons wanneer er nieuws is!

Natuurlijk betrekken we omwonenden en toekomstige bewoners bij onze plannen. Bolster wordt als het aan VanWonen ligt een carrévormig woongebouw met een industriële, stedelijke uitstraling. Het bestaat uit een hoog deel en een laag deel, met appartementen in verschillende groottes. Voor drie kleine commerciële functies is op de begane grond een ruimte voorzien. Winkels, een koffiebar? Dat is nog niet bekend. Maar het zal een aangename toevoeging moeten zijn voor de bewoners. De woningen van Bolster worden ontworpen rond een groot groen binnenterrein. Hier heerst de rust, kun je in de zon werken of een praatje maken met je buren. In de tuin komt grasachtige, groene beplanting met veel aandacht voor biodiversiteit.

In onze visie staat wonen in Bolster voor centraal, stedelijk wonen vlakbij de actie van groeistad Zwolle. Waar je geniet van een dynamische omgeving. Maar wel met een groene oase binnen handbereik. Waar je je even kunt terugtrekken: een stukje stilte in de stad. Bolster wordt, als het aan VanWonen ligt, een carrévormig woongebouw met een industriële, stedelijke uitstraling. Het bestaat wat ons betreft uit een hoog deel en een laag deel, met appartementen in verschillende groottes. Voor drie kleine commerciële functies is op de begane grond een ruimte voorzien. Winkels, een koffiebar? Dat is nog niet bekend. Maar het zal een aangename toevoeging moeten zijn voor de bewoners.

Heb je belangstelling ? Schrijf je in via www.woneninbolster.nl en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Bolster
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden