Campherbeeklaan

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 769.700,- tot € 769.700,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 161m2
Kaveloppervlak
352 - 352m2

Over dit project

Let op, alleen bouwnummer 2 is nog beschikbaar!

De sloop van de huidige woning en het bedrijfspand zijn in volle gang, aansluitend worden de 4 woningen gebouwd! Door de start van de bouw zijn een aantal keuzes gemaakt m.b.t. de afbouw. De woning wordt aangeboden met:

- Uitbouw van de begane grond
- Garage opgedeeld in bijkeuken en berging
- Doorgang van keuken naar bijkeuken
- Carport
- Separaat toilet op de 1e verdieping
- Voorbereiding badkamer 2e verdieping
- Begane grond voorzien van infrarood vloerverwarming
- Bedrade UTP aansluitingen
- Grondkabel t.b.v. tuinverlichting
- Buitenkraan

Bovenstaande is uiteraard in de prijs inbegrepen, de oplevering staat eind 2024 gepland.

In het geliefde Berkum worden 4 twee-onder-één-kap woningen gebouwd. Door het royale woonoppervlak, praktische indeling en de bouwwijze bieden deze woningen veel wooncomfort! Daarnaast dragen we hier bij aan een duurzame manier van woningbouw.

Luxe en comfort
De grote woonkeuken met schuifpui zit aan tuinzijde, hierbij ook toegang tot de bijkeuken. Via de dubbele staallook deuren is aan de voorzijde de woonkamer bereikbaar. Op de eerste verdieping is aan de achterzijde de ouderslaapkamer voorzien van een walk-in closet. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. Door de dwarskap is de zolder ruim bemeten. Hier zijn 2 kamers gerealiseerd met voorbereiding voor een 2e badkamer en een berging.
Ook een carport wordt standaard meegenomen.

Ekowood Houses: biobased wonen
De woning wordt gebouwd vanuit het Ekowood Houses concept, waar reeds vele woningen van zijn gebouwd en met veel plezier worden bewoond.
Biobased materialen, zoals hout en bamboe, zijn van hernieuwbare grondstoffen gemaakt en bestaan in z’n geheel of deels uit biologische natuurlijke materialen. Ze stoten geen CO2 uit, maar nemen het juist op.
Hoe minder energie je gebruikt, hoe duurzamer je woont. Dat geldt niet alleen voor het gebruik van energie tijdens de periode die je in je huis woont. Maar ook voor het energiegebruik tijdens de bouw van je huis en als het huis weer wordt afgebroken of hergebruikt. Een huis gebouwd van biobased materialen gebruikt, gemeten over de hele levenscyclus, nog minder energie en stoot dus nog minder CO2 uit.
Uniek is de dampopen constructie van deze woningen. De wanden ademen en reguleren de vochthuishouding op een natuurlijke manier. De houtvezelisolatie is naast een hoge isolatiewaarde ook nog eens opvallend geluiddempend. Het is aangetoond dat deze woningen hierdoor een zeer gezond en plezierig binnenklimaat hebben. Uiteraard voldoen de woningen aan de eisen van het bouwbesluit en wordt er volop gebruik gemaakt van zonne-energie.
Verwarming d.m.v. infrarood
Bij infrarood verwarming komt de warmtestraling direct van de bron (plafond- of wandpaneel). We ervaren deze warmte als een ontspannende warmte en het geeft ons een behaaglijk gevoel. De warmtestraling verwarmt niet de lucht, maar (net als de zonlicht) direct de objecten in de ruimte. Zoals meubels, wanden en personen. Die nemen de warmte op en geven dit ook weer af. Dat bij elkaar zorgt voor het comfortabele binnenklimaat en is er minder energie nodig voor het benodigde comfort. In de praktijk blijkt zelfs dat de thermostaat enkele graden lager kan staan dan bij traditionele verwarming voor een vergelijkbaar comfort.
De verwarming is onderhoudsvrij en neemt weinig ruimte in beslag, bovendien is het systeem geluidloos en staat alleen aan als er verwarmd wordt. De begane grond hoofdbouw wordt voorzien van infrarood vloerverwarming, de rest van panelen.

Gezond woonklimaat
Infrarood verwarming is gezond doordat de lucht niet opgewarmd wordt. Hierdoor is er geen luchtverplaatsing waardoor stof niet circuleert en de lucht dus schoner blijft. Ook blijft de luchtvochtigheid beter op peil, waardoor er minder kans is op schimmels of huisstofmijt. De lucht voelt niet drukkend of benauwd aan. De combinatie van houtbouw met infrarood verwarming is helemaal ideaal. Deze dampopen, goed geïsoleerde bouw is kenmerkend voor een vochtregulerend en ademend binnenklimaat. Dit is een bewezen gezond en prettig leefklimaat!

Financieel
Goed nieuws als je interesse hebt in één van de Ekowood woningen. Naast lagere energielasten profiteer je ook van lagere hypotheeklasten. Triodos Bank heeft de Ekowood woningen in dit project namelijk als biobased gecertificeerd. Dit betekent dat je als koper gebruik kunt maken van een extra rentekorting van 0.15% met de Biobased Hypotheek van Triodos Bank.

Ekowood ervaren? Dat kan!
Heb je belangstelling, neem dan contact op met één van de makelaars. Daar ben u van harte welkom en kunnen eventuele vragen beantwoord worden. Het is mogelijk een voorbeeldwoning te bezoeken en het Ekowood concept zelf te ervaren. Kosteloos en vrijblijvend uiteraard. Kijk ook vooral op de website van Ekowoodhouses.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Campherbeeklaan
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Prijs
€ 769.700,- tot € 769.700,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden