Het Gildenhof

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Over dit project

Het Gildenhof wordt een levendige groene plek. Een unieke locatie om te wonen, te werken en te leven. Een plek waar rust en reuring elkaar ontmoeten. Het Gildenhof ligt in de Spoorzone in Zwolle. Hier komen straks ruim 240 duurzame, betaalbare en gezonde woningen in een fijne, natuurinclusieve omgeving. Dit betekent leven, ontspannen, spelen, opgroeien en werken in het groen. Het plan bestaat uit huur- en koopwoningen in diverse prijscategorieën. Met het centrum van Zwolle en het station vlakbij is de ligging ideaal. Of je nu in de buurt woont of hier wilt komen wonen of werken, Het Gildenhof is er voor jou!

Geef jóuw woonwensen door
Bij de ontwikkeling van een project vinden wij het ontzettend belangrijk om te weten hóe en wáár jij wilt wonen in de toekomst. Woonfabriek Zwolle schuift vaak al in een vroeg stadium bij de projectontwikkelaar aan om mee te denken over de uitwerking van een project. Met jouw woonwensen kunnen wij sturing en advies geven als het gaat om de invulling van een plan. Je begrijpt, hoe meer woonwensen, des te beter…….Dus vertel ons hoe jij wilt wonen via de woonwensen op onze website.

Interesse?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op de socials en wij houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Gildenhof
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Start verhuur
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden