Het Gildenhof

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Over dit project

Hanzebadlocatie
De Hanzebadlocatie zal ontwikkeld worden tot dé trendy woonwijk van Zwolle. Duurzaam, voorbereid op de toekomst en geschikt voor iedereen. Jong, oud, alleenstaand, gezinnen, grote of kleine portemonnee. Iedereen die graag dichtbij de historische binnenstad, het station en uitvalswegen wil wonen, zit hier goed. Het stationsgebied is volop in ontwikkeling, er komen meer woningen, meer groen, meer voorzieningen en een betere verbinding met de binnenstad. In totaal is hier naar verwachting ruimte voor ongeveer 120 - 200 woningen. De gemeente Zwolle wil in ieder geval 50 sociale huurwoningen op deze plek realiseren.

Inmiddels hebben diverse partijen een ontwikkelingsplan voor de Hanzebadlocatie ingediend. De planning is dat de winnaar van de aanbesteding eind maart '22 bekend wordt gemaakt. Naar verwachting kan de bouw in de tweede helft van 2023 beginnen.

Interesse?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op de socials en wij houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Gildenhof
Start verkoop
2023 (1e kwartaal)
Start verhuur
2023 (1e kwartaal)
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden