Houterf, de Tippe

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

€ 277.500,- tot € 910.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 211m2
Kaveloppervlak
98 - 636m2
Inhoud
328 - 835m3

Over dit project

20 woningen in het project Houterf gaan vanaf 31 augustus in verkoop!

De online verkoop start woensdag 31 augustus 9.00 uur en sluit zondag 4 september 21.00 uur. Via de projectwebsite kun je een account aanmaken en je voorkeuren doorgeven. Tevens vind je daar de verkoopvoorwaarden en het aankoopproces. Lees beide goed door! Dan weet je precies hoe het verkoopproces verloopt en wat er van je verwacht wordt bij een inschrijving.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met één van de verkoopadviseurs, zij zijn te vinden op de projectwebsite.

De Tippe
Of je nu alleen bent of met z’n tweeën, één of meerdere kinderen hebt. De Tippe heeft voor ieder wat wils door veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. Niet alleen duurzaam en gezond, maar ook een plek om even gezellig met je buren bij te kletsen. Door het vele aanwezige groen is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren.

Houterf
Houterf bestaat uit 20 moderne woningen in een dorpse setting. Natuurlijke materialen, veel groen en een gezamenlijke binnentuin. Hier bouwen we 15 moderne rijwoningen, vier stoere twee-onder-één-kappers en een ruime vrijstaande woning. Met elkaar vormen deze 20 woningen een gezellig woonhofje, met in het midden een gezamenlijke binnentuin.
Een ruime achtertuin, parkeerruimte in de binnentuin en rustige straatjes waar de kinderen onbezorgd tikkertje spelen of een balletje trappen. In Houterf krijg je meteen dat huiselijke dorpsgevoel. Alles in Houterf is groen opgezet. Van de gezamenlijke binnentuin met vrolijke bloemen en planten tot het sedumdak van je eigen berging. Hier is de natuur je beste buur.

Of je nou kiest voor een ruime twee-onder-een-kapper, de vrijstaande woning of een van de 15 moderne rijwoningen, jij geniet iedere dag van optimaal wooncomfort. Jouw woning is energieneutraal en koop je inclusief warmtepomp en keuken & badkamer die je uit mag zoeken in Thuis de showroom. Prettige bijkomstigheid is dat de complete afwerking onder de SWK garantie valt. Ook aan de buitenzijde is de woning hoogwaardig afgewerkt. Van de stoere houten gevelbekleding en de zonnepanelen op het dak tot de ruime berging en de pergola in je voortuin. Om van jouw nieuwe huis helemaal jouw thuis te maken, bieden we je verschillende opties aan. Wat dacht je van een dakkapel of een uitbouw? De keuze is aan jou.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Houterf, de Tippe
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 15 beschikbaar
Prijs
€ 277.500,- tot € 910.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden