Thuis in Breezicht

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 346.900,- tot € 770.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 179m2
Kaveloppervlak
102 - 395m2
Inhoud
1 - 1m3

Over dit project

Thuis in Breezicht

Breezicht Noord
Breezicht Noord bestaat uit 4 buurtschappen; Wierde, Beemd, Reede en Kragge. Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Dura Vermeer ontwikkelt hier 35 eigentijdse woningen in een natuurlijke omgeving. Groen voert de boventoon, waardoor de buurt een geheel eigen karakter krijgt. Bomen en water sieren de straten, auto’s staan in beschutte parkeerhofjes en de open tuinen lopen over in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten dus!

Wierde
In totaal worden er zo’n 134 eigentijdse huizen gebouwd in Wierde waarvan 35 genaamd Thuis in Breezicht. Ons project bestaat uit 18 rij en hoekwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande huizen. Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Met veel groen en water, auto’s in beschutte parkeerhofjes en tuinen die overlopen in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten. Door het vele aanwezige groen is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren. Alle woningen in Wierde worden gasloos en energieneutraal met zonnepanelen. Dit betekent dat alle gebouwgebonden energie wordt opgewekt en dat je energielasten zeer laag zijn. Goed voor het milieu en voor je bankrekening. Ook aan de openbare ruimte is gedacht. Hier wordt duurzame energie toegepast ten behoeve van onder meer de straatverlichting.

Woningen
6 eengezinswoningen van 96 m² (prijsbegrensd met een koopsom van € 346.900)
Ben jij toe aan de volgende stap? Dan is deze eengezinswoning van 96 m² wellicht iets voor jou. Met 2 slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder en een tuin op het oosten is het hier fijn thuiskomen. De eerste zonnestralen van de dag slaan jou zeker niet over! Voor de auto is er een plek op het gezamenlijke binnenterrein. Wordt dit je nieuwe thuis? De prijsbegrensde woningen (bnrs 7 tm 12) hebben een gemaximeerde koopsom van € 346.900 v.o.n. Aan deze woningen zijn verkoopvoorwaarden verbonden. Denk hierbij aan een zelfbewoningsplicht en een antispeculatiebeding.

12 eengezinswoningen van 103 m²
De architectuur van de woningen trekt meteen je aandacht. Om over de ruime tuin met berging op het zuidwesten of noordwesten nog maar te zwijgen. Verder geniet je van 103 m² woonplezier, 3 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein. Hier voelt jouw gezin zich meteen thuis. Is deze woning jouw favoriet?

12 twee-onder-een kapwoningen
Er komen 12 twee-onder-een kapwoningen in twee typen. Wat een uitstraling, wat een plek. De kavels zijn ouderwets groot, van 257 m² tot en met 395 m². De woonoppervlaktes variëren van circa 166 m² tot en met circa 179 m². Via de zij-entree betreed je de hal, met de trap naar de eerste verdieping en een toilet. De lichte woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde. Dit is de perfecte ruimte om gezellig de dag door te nemen. De ruime slaapkamers bieden genoeg plek om je terug te trekken. De oriëntatie van de woningen verschilt, waardoor er altijd wel een fijne plek in de zon is. En parkeren doe je gemakkelijk op je eigen oprit. Altijd plek. Stel, je zou hier toch wonen.

5 geschakelde vrijstaande woningen
De 5 vrijstaande woningen (met geschakelde bergingen) in Thuis in Breezicht liggen verspreid in het plan. De woningen hebben een woonoppervlakte van 169 m² op ruime kavels van circa 310 tot en met 370 m². Parkeren doe je op eigen terrein. Rondom de woning vind je een heerlijke tuin. Met prachtig uitzicht op de Brink of gelegen aan water is het hier heerlijk ontspannen wonen.

Neem contact op we vertellen je graag meer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Breezicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Prijs
€ 346.900,- tot € 770.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden