stille mobiele airco

Breezicht Wetering

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

€ 216.000,- tot € 325.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 97m2
Kaveloppervlak
89 - 202m2
Inhoud
318 - 376m3

Over dit project

De verkoop van de woningen start 24 september 2021 om 12.00 uur. De verkoop loopt geheel digitaal en vanaf dat moment zullen o.a. de verkooptekeningen en prijslijst te downloaden zijn via de projectwebsite.

De prijzen van de woningen zijn vanaf € 216.000,- v.o.n. De prijzen van enkele royale hoekwoningen liggen rond de € 325.000,- v.o.n.

Het verschil in prijs zit in het verplichte prijssegment vanuit de gemeente voor de goedkopere woningen. Vandaar dat op deze woningen een zelfbewoningsverplichting en anti-speculatiebeding van toepassing is. Ook wordt er een inkomensgrens van maximaal € 55.000,- (gezamenlijk) bruto per jaar gehanteerd. Dit zal na inloting gecheckt worden.

Breezicht Wetering
Wellicht heb je de woningen al gezien. Momenteel wordt er namelijk hard gewerkt op de bouwplaats door bouwbedrijf Nikkels aan de Beukmolen, de Kalandermolen en de Blauwselmolen in Breezicht, Stadshagen.

De woningen zijn al in aanbouw en zelfs al bijna gereed voor de oplevering. De verkoop zal binnenkort van start gaan. Dat betekent dat je na aankoop snel de sleutel krijgt van je gloednieuwe woning. Je kan dus direct aan de slag met het uitzoeken van je keuken en je verdere afwerking zoals de vloer en gordijnen et cetera!

De woningen worden verkocht en opgeleverd met een afgebouwde badkamer en toilet. De woningen hebben allen een parkeerplaats en hebben tuinen van verschillende afmetingen. De woonblokken verschillen allen qua zonligging, voor ieder wat wils!

Bekijk het project ook op Facebook.

Voor vragen, bel, mail of kom langs bij Woonfabriek Zwolle.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Breezicht Wetering
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
37
Prijs
€ 216.000,- tot € 325.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden