stille mobiele airco

Breezicht Wetering

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 216.000,- tot € 325.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 97m2
Kaveloppervlak
88 - 199m2
Inhoud
318 - 376m3

Over dit project

De inschrijving is inmiddels gesloten.
Maandagmiddag 4 oktober vindt de loting plaats bij de notaris. Dinsdagmiddag 5 oktober krijgt iedereen bericht van ons met de uitslag van de loting.


De prijzen van de tussen- en eindwoningen zijn € 216.000,- v.o.n. De prijzen van de royale hoekwoningen zijn € 325.000,- v.o.n.
Voor alle woningen geldt een zelfbewoningsverplichting van 5 jaar.

Het verschil in prijs zit in het verplichte prijssegment vanuit de gemeente voor de goedkopere woningen. Voor deze woningen wordt er een inkomensgrens van maximaal € 55.000,- (gezamenlijk) bruto per jaar gehanteerd. Er wordt getoetst op basis van het IB60 formulier (peiljaar 2020) van de belastingdienst. Dit zal na inloting gecheckt worden.

Breezicht Wetering
Wellicht heb je de woningen al gezien. Momenteel wordt er namelijk hard gewerkt op de bouwplaats door bouwbedrijf Nikkels aan de Beukmolen, de Kalandermolen en de Blauwselmolen in Breezicht, Stadshagen.
De oplevering is naar verwachting al eind dit jaar. Dat betekent dat je na aankoop snel de sleutel krijgt van je gloednieuwe woning. Je kan dus direct aan de slag met het uitzoeken van je keuken en je verdere afwerking zoals de vloer en gordijnen et cetera!

De woningen worden verkocht en opgeleverd met een afgebouwde badkamer en toilet. De woningen hebben allen een parkeerplaats en hebben tuinen van verschillende afmetingen. De woonblokken verschillen allen qua zonligging, voor ieder wat wils!

Heb je vragen? Bel, mail of kom langs bij Woonfabriek Zwolle.

Wij snappen ieders nieuwsgierigheid, maar het is uiteraard niet de bedoeling om op de bouwplaats te komen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Breezicht Wetering
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
37
Prijs
€ 216.000,- tot € 325.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden