Het Buyten

Zwolle - Wijthmen
Actueel aanbod

€ 305.276,- tot € 830.000,-

Over dit project

Ik. Jij? Wij(thmen)!

Start Verkoop fase 1 van Het Buyten in Wijthmen

Het is zo ver! De datum voor de start verkoop van fase 1 van ‘Het Buyten’ in Wijthmen is gekozen. Donderdag 29 juni zal van 19.00 uur tot 21.00 uur de fysieke start verkoop plaatsvinden bij ‘De Mol’ in Wijthmen.

Vanaf donderdag 29 juni 19.00 uur zal ook alle verkoopdocumentatie te downloaden zijn op deze website. De eerste inschrijfperiode sluit op 6 juli 23.59 uur. Het inschrijven voor een woning zal geheel digitaal gebeuren middels een digitaal inschrijfformulier dat klaar staat in je account op de projectwebsite. Heb je nog geen persoonlijk account? Meld je dan snel aan en blijf gelijk op de hoogte van de ontwikkelingen.


Het Buyten van Zwolle biedt volop keuze
Wonen zoals jij dat wilt; het kan in Het Buyten van Zwolle. In totaal komen er circa 100 woningen met voor ieder wat wils. Een speelse opzet, riante kavels en een grote diversiteit aan woningtypen maken kiezen straks nog moeilijk. Vrijstaand, op een hoek of er juist tussenin?

De rust en ruimte van een dorp, met de stad dichtbij: dát is wat je mag verwachten in Het Buyten van Zwolle. Het nieuwbouwproject ligt aan de Erfgenamenweg, naast het Kulturhus, de basisschool en de voetbalvereniging. Ook andere voorzieningen zijn perfect bereikbaar met de auto of op de fiets. In de nabije omgeving vind je winkelcentrum Zuid Zwolle, de Wijthmenerplas en Golfclub Zwolle. Ook Zwolle zelf ligt op fietsafstand. Alles vlakbij!

Duurzaamheid
In Het Buyten van Zwolle woon je midden in de natuur. Logisch, dat we ook veel aandacht besteden aan de duurzaamheid van je woning en je leefomgeving. Elke woning wordt gasloos opgeleverd. Een warmtepomp zorgt ervoor dat je woning in de winter verwarmd wordt en in de zomer gekoeld. Als extra worden er zonnepanelen op het dak geplaatst wat zorgt voor een aantrekkelijk lage energierekening.

Van krimp naar groei
Het Buyten van Zwolle geeft Wijthmen een groeispurt. Startende jongeren krijgen de kans om er te blijven wonen, voor ouderen komen er levensloopbestendige woningen en nieuwe aanwas van buiten geeft het verenigingsleven een opsteker. Jong en oud voelen zich straks thuis en zorgen ervoor dat Wijthmen weer een groeidorp wordt waar het fijn wonen en leven is.

Rondom de Brink
De stedenbouwkundige en de landschapsarchitect van "het Buyten van Zwolle" hebben goed gekeken naar de directe omgeving. Het wijkje komt fraai te liggen in het landschap rondom een gezellige brink. Op die manier sluit de uitbreiding helemaal aan bij de identiteit en de eigenheid van Wijthmen: landelijk, met open zichtlijnen naar de omliggende weilanden en bosranden.

Planning
Het project is op dit moment volop in ontwikkeling. Naar verwachting gaan de woningen van de 1e fase eind 2022 in verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Buyten
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 305.276,- tot € 830.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden