Het Buyten

Zwolle - Wijthmen
Actueel aanbod

€ 305.276,- tot € 845.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 213m2
Kaveloppervlak
111 - 630m2

Over dit project

Het Buyten van Wijthmen

Groen, duurzaam en comfortabel
Wonen op z’n best in Het Buyten van Wijthmen
Er zijn van die plekjes in Nederland waar je je meteen thuis voelt. Zoals in Wijthmen, een klein dorp onder de rook van Zwolle. Midden in het groen, maar met alle voorzieningen vlakbij. Hier verrijst Het Buyten van Zwolle. Een fraai nieuwbouwproject met ca. 100 woningen; van vrijstaande koop tot sociale huur in verschillende prijsklassen. Duurzaam, comfortabel en eigentijds. Hier woon jij op je best en wil je nooit meer weg.

Scholen, winkels, sport en zorg
Alles perfect bereikbaar met auto én fiets
De rust en ruimte van een dorp, met de stad dichtbij: dát is wat je mag verwachten in Het Buyten van Zwolle. Het nieuwbouwproject ligt aan de Erfgenamenweg, naast het Kulturhus, de basisschool en de voetbalvereniging. Ook andere voorzieningen zijn perfect bereikbaar met de auto of op de fiets. In de nabije omgeving vind je winkelcentrum Zuid Zwolle, de Wijthmenerplas en Golfclub Zwolle. Ook Zwolle zelf ligt op fietsafstand. Alles vlakbij dus.

Vrijstaand, op een hoek of er tussenin?
Het Buyten van Wijthmen biedt volop keuze
Wonen zoals jij dat wilt; het kan in Het Buyten van Zwolle. In totaal komen er ca. 117 woningen met voor ieder wat wils. Een speelse opzet, riante kavels en een grote diversiteit aan woningtypen maken kiezen straks nog moeilijk. Vrijstaand, op een hoek of er juist tussenin?

Ik. Jij? Wij(thmen)!
Meld je nu aan als belangstellende
Of je nu starter, doorstromer of senior bent. En of je al in Wijthmen woont of uit Zwolle komt… iedereen voelt zich direct thuis in Het Buyten van Zwolle. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen? Meld je dan aan als belangstellende en vul de woonwensen enquête in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Buyten
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 305.276,- tot € 845.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden