De Katwolder

Zwolle - Zwolle
Archief

€ 750,- p.m. tot € 1.250,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 110m2

Over dit project

Het woongebouw heet De Katwolder. Het bestaat uit 84 moderne huurappartementen van 50 m2 tot 115 m2 met één of twee slaapkamers en een ruime privé berging. De appartementen hebben allen een balkon of ruim terras. Daarnaast zijn er ook vier studio’s beschikbaar. Het gebouw is als een carré ontworpen en heeft daardoor een fantastisch groene binnentuin. Onder deze binnentuin ligt een parkeergarage voor 76 auto’s en een collectieve fietsenstalling voor alle bewoners van de Katwolder.

Alle appartementen zijn voorzien van een moderne en tijdloze keuken inclusief luxe inbouwapparatuur. Het sanitair en tegelwerk is net als de keuken ook van hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Katwolder
Huurwoningen
84
Huurprijs (p.m.)
€ 750,- tot € 1.250,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden