Waterzijde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 396.000,- tot € 499.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 135m2
Kaveloppervlak
74 - 149m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De verkoop is gestart. Bekijk de website voor het actuele woningaanbod.

Droom jij van een ruime, energiezuinige nieuwbouwwoning die wordt omarmd door groen en water? In een wijk waar je kroost nog onbekommerd buiten kan spelen? Dan kom jij thuis in Waterzijde.

Waterzijde is onderdeel van Thuis in de Tippe, de nieuwste uitbreiding van de hippe stadswijk Stadshagen in Zwolle. Waterzijde dankt haar naam aan de unieke ligging nabij het water. Deze watergang meandert rondom De Tippe en vormt een natuurlijke afscheiding met de omliggende buurten. Ontmoeting staat centraal in De Tippe. Verspreid over de wijk vind je volop speelplekken, wandel- en fietspaden en groene plekken voor een heerlijke picknick of buurtborrel.

Waterzijde telt 28 moderne gezinswoningen verdeeld over vijf blokken die samen een groen woonhof vormen. Hier vind je verdekt tussen het groen parkeerplekken zodat de auto uit het straatbeeld is. Met vier verschillende woningtypen biedt Waterzijde een woonplek aan jong en oud. Van starters tot senioren: iedereen voelt zich thuis in deze nieuwe buurt.

Waterzijde heeft 4 verschillende woningtypen. Je kunt kiezen uit 3,90 meter, 4,80 meter, 5,10 meter of maar liefst 5,40 meter breed.

www.thuisindetippe.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterzijde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
5 van 28 beschikbaar
Prijs
€ 396.000,- tot € 499.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden