Philip, Milan, Amelie en Olivia

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

€ 884.500,- tot € 1.064.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
172 - 202m2
Inhoud
635 - 740m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Nieuwbouwproject De Weezen telt een heuse vierling! De gebouwen Philip, Milan, Amelie en Olivia staan dicht bij elkaar, hebben onderlinge overeenkomsten, maar zijn qua uiterlijk toch ook weer verschillend. Zo hebben de vier gebouwen afwisselend een hoogte van 3 verdiepingen (circa 9 meter) of 4 verdiepingen (circa 12 meter). Gezamenlijk telt deze vierling 23 koopwoningen met luxe sanitair en tegelwerk, meerdere buitenruimtes (een voor- en achtertuin en één of meerdere dakterrassen), een privéparkeerplaats in de overdekte garage en een collectief groen binnenhof. Gelegen aan de rand van de bruisende stad, bieden Philip, Milan, Amelie en Olivia een zeldzame combinatie van moderne gemakken en natuurlijke schoonheid. Toch zal geen enkele woning van deze vierling exact hetzelfde worden. Zo hebben de bouwnummers allemaal verschillende dakterrassen die ieder een uniek uitzicht op de stad bieden. Dankzij de verscheidenheid in de indeling per woning heeft elke verdieping een specifieke functie, van woonkeuken tot werkruimte en van slaapkamer tot kantoor aan huis, waardoor je de vrijheid hebt om je woning op jouw eigen manier vorm te geven.

Wil je alvast wat meer van Philip, Milan, Amelie en Olivia zien? Klik dan op de gewenste woonblok in de onderstaande afbeelding. Op deze manier kan je alle individuele woningen bekijken en vanaf 16 mei jouw voorkeur(en) aangeven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Philip, Milan, Amelie en Olivia
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
22 van 23 beschikbaar
Prijs
€ 884.500,- tot € 1.064.500,-
Type woningen
Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden