Mees (18 appartementen)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 299.500,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 86m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Goed nieuws! De verkoop van de appartementen en lofts in wooncomplex Mees gaat 16  mei van start! Je kunt vanaf 16 mei 17.00 uur doorgeven wat jouw favoriete plekje in Mees is en waar jij graag wil gaan wonen. Kies je voor een appartement op de begane grond, compleet met een terras dat uitkijkt over het buurtpark? Of woon je liever in een loft of appartement op een hogere verdieping, waar je van het uitzicht kunt genieten vanaf je eigen balkon of dakterras?

Wil je alvast wat meer van Mees zien? Klik dan op de gewenste verdieping in de onderstaande afbeelding. Op deze manier kan je alle individuele appartementen en lofts bekijken en vanaf 16 mei jouw voorkeur(en) aangeven.

Maak kennis met Mees

Mees is een appartementengebouw dat opvalt door het prachtige uitzicht: op de groene binnenplaats, op het buurtpark, op de watertoren of op het Almelose kanaal. In die zin kijk je bij Mees letterlijk én figuurlijk je ogen uit! Want naast het prachtige uitzicht beschikken de 2-kamer-, 3-kamer- en loft-appartementen over een variatie aan buitenruimtes: van dakterras en balkon tot een geweldig terras aan het buurtpark. Tel je daar de zonnepanelen, de vloerverwarming, het WarmteKoudeOpslag(WKO)-systeem, het energielabel tot A+++ en de super praktische gemeenschappelijke fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen bij op, dan begrijp je waarom Mees als “meer-dan-compleet wooncomplex” wordt omschreven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mees (18 appartementen)
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
9 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 299.500,- tot € 525.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden