Stadseiland Zwolle (de Tippe)

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 337.785,- tot € 965.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 190m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Start verkoop op 5 oktober 2023! Kom tussen 17:00-20:00 een brochure ophalen bij de Woonfabriek Zwolle (Assiesstraat 126 te Zwolle).

StadsEiland heeft alles: zeer energiezuinig en gasloos, samen én privé, geen auto's in het zicht en toch bij de deur parkeren in de parkeergarage, een groene tuin zonder te hoeven tuinieren en zowel de voorzieningen van de stad als het buitengebied binnen handbereik. Dat is wonen anno 2024!

Het kleinschalig opgezette project heeft voor ieder wat wils. Er zijn ruime stadsvilla's, kleinere en grote appartementen en voor wie het nét even anders wil zijn er de vrij indeelbare appartementen.

15 stadsvilla's
De 15 stadvilla's zijn bij uitstek geschikt voor mensen die graag ruim wonen. Er is keuze uit 4 types met gebruiksoppervlaktes van 170 m² tot 190 m². De stadsvilla's hebben diverse buitenruimtes, een ontmoetingsterras aan de fraaie binnentuin, een privéterras aan het water en ook nog één of twee dakterrassen per woning.

De stadsvilla's hebben ruime woonkeukens op de begane grond, 4 of 5 slaapkamers en op de eerste verdieping een woonkamer met uitzicht. Via je eigen entree in de parkeerkelder kom je altijd veilig en droog thuis.

30 en 5 appartementen
De 30 appartementen van StadsEiland zijn verdeeld over 2 gebouwen. Er is een gebouwblok met 5 vrij indeelbare appartementen van ca. 140 m², waarbij elke verdieping één appartement is. Hier bepaal je zelf hoe je wilt wonen!

In het grotere gebouw van 8 bouwlagen zijn 30 appartementen variërend van 65 m² tot 185 m². Er is veel variatie met keuze uit 14 verschillende types met 2 tot 4 slaapkamers. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte en kunnen ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin.

Start Verkoop
De start van de verkoop is op 5 oktober 2023. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op onze website www.stadseilandzwolle.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stadseiland Zwolle (de Tippe)
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
41 van 50 beschikbaar
Prijs
€ 337.785,- tot € 965.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Trein/tramstation

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden