De Zwaan Zwolle

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Zwaan is een ontwikkeling aan de rand van de binnenstad aan de Schuttevaerkade. Hier komt een zeer verifieerd aanbod van appartementen en enkele woningen. Met zicht op de binnenstad, de Hofvlietvilla, het Stadsstrand en natuurlijk de Peperbus is dit wederom een toplocatie te noemen.

De Zwaan bestaat uit zes verschillende, stijlvolle gebouwen met ongeveer 108 woningen en 3 bedrijfsruimtes. Het woningaanbod is divers, van woning met tuin tot appartement en van tweekamerappartement tot penthouse. Ieder gebouw heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Samen vormen ze één geheel met rijke en bijzondere architectuur en fraaie materialen, zoals luxe gevelsteen, metalen dakbedekking en aluminium kozijnen.

De Zwaan ligt op een pracht locatie, nét buiten de gracht van Zwolle. Vanaf de kade kijk je uit over de gracht en de binnenstad. Je profiteert direct van alle voorzieningen die het stadscentrum te bieden heeft: een terrasje pakken, uit eten gaan of struinen door de winkelstraatjes, het kan allemaal gewoon aan de overkant. Je woont dicht op de binnenstad, maar bent ook zó de stad uit.

Onder de gebouwen en de binnentuin is een gemeenschappelijke parkeerkelder. Hier is voldoende plek voor het stallen van fietsen. Er zijn 20 bergingen te koop en er is plek voor maximaal 103 auto’s en 2 deelauto’s.

Alle appartementen krijgen vloerverwarming. De Westertoren, De Oostertoren, Het Pakhuis en De Schans worden aangesloten op een bodemwarmtepomp voor verwarming in de winter en verkoeling in de zomer. Het Voetstuk en De Aanloop worden voorzien van een ventielatielucht-warmtepomp. Die zorgt behalve voor verwarming en verkoeling ook voor warm water en ventilatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Zwaan Zwolle
Type woningen
Appartement, Herenhuis, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden