Zwartewaterkwartier

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Over dit project

HOE WIL JIJ STRAKS WONEN IN ZWARTEWATERKWARTIER ZWOLLE?
Droom jij van een duurzaam appartement in Zwolle, vlak bij het centrum en alle voorzieningen? Vertel ons dan hoe jouw ideale appartement eruitziet. Wie weet wordt jouw woondroom dan binnenkort werkelijkheid.

NIEUWE DUURZAME WOONWIJK
In de zone tussen de A28 en de stadsring Zwartewaterallee in Zwolle verrijst een compleet nieuwe woonomgeving, met straks in totaal zo’n 1.300 woningen. Het wordt een dynamische, gevarieerde en aantrekkelijke stadswijk met groene hoven, bomenpracht, wandelroutes en volop voorzieningen op loopafstand. Duurzaam, energiezuinig en natuurinclusief.

Terug naar de enquête. Onderdeel van het totale plan zijn 300 koop- en huurappartementen verdeeld over vijf woongebouwen op twee verschillende locaties. Voor de ontwikkeling van dit deelplan hebben we jouw hulp nodig. Reageer en wie weet woon jij straks op deze fantastische plek nabij het centrum.

Ga voor meer informatie en het invullen van de enquête naar www.zwartewaterkwartier.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zwartewaterkwartier
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden