Terug naar Project

Barones vrijstaand

Start bouw
Uit onderzoek is gebleken dat er geen stikstofdepositie is op Natura 2000-gebieden en dat de omgevingsvergunning is verleend.
In december 2019 zal er gestart worden met de bouw.

Wonen met uitzicht
Op de plek waar vroeger de Oude Wetering stroomde, kunt u straks in alle rust genieten van uw uitzicht. In Breecamp, een ruim opgezette woonwijk aan de noordkant van Stadshagen, gaan binnenkort 22 duurzame terpwoningen in verkoop. Deze gasloze woningen geven u door middel van de grote raampartijen en een tweetal tuinen bijna geheel vrij weg over de Oude Weteringzone. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving een unieke plek in Stadshagen.

Het plan
Het plan omvat 16 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Beide woningtypes Hertogin (noordelijke terp, bruin rode baksteen) en Barones (zuidelijke terp, lichte baksteen) kennen unieke plattegronden die aan uw mooiste woonwensen voldoen. Door de hoge mate van flexibiliteit in het plan, kunt u zelf bepalen hoe u uiteindelijk wilt wonen. Wilt u de keuken aan de voorkant? Of toch liever aan de achterzijde met een schuifpui? Naast de indeling, kunt u tevens zelf kiezen hoe duurzaam u wilt zijn. Standaard zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

NB. het woonoppervlak is exclusief de inpandige berging!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 520.000,- tot € 540.000,-
Kavel 316 m2 tot 396 m2
Woonoppervlakte 149 m2
Inhoud 698 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km