Terug naar Project

Steiger

Het stille genieten. Dat is Morgendauw. Een ruim opgezette, groene woonwijk in het noordwesten van Stadshagen. Beeld u eens in: opstaan en koffie drinken, genieten van de ochtendzon in de lichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen er voor dat u niets mist. En het mooie is, dit kan zomaar het begin zijn van een doodgewone werkdag. Ziet u zichzelf hier al wonen?

De luxe steigerwoning heeft alles in zich om vitaal oud te worden. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een royale woonkeuken waar u met de hele familie kunt eten en koken, op de verdieping drie royale slaapkamers en een tweede badkamer voor kinderen en logés. En wat dacht u van die heerlijke tuin met mogelijkheden voor diverse terrassen waar u heerlijk beschut kunt zitten.

Duurzaamheid
Eén van de basisuitgangspunten voor de woningen van Morgendauw is dat ze allemaal tenminste energieneutraal worden. Bij de vrijstaande woning wordt dit onder meer gerealiseerd door de zonnepanelen, de individuele warmtepomp, lage rendement vloerverwarming en ventilatie met warmte-terug-winning. De woning heeft een hoogwaardige thermische schil, en de oriëntatie van de kap van de woning maakt het mogelijk dat zij tenminste 15 zonnepanelen kan dragen. Daarnaast wordt de hele woning voorzien van triple glas en worden de houten gevelelementen uitgevoerd in onderhoudsvrij (kunst)hout.

De bovengenoemde duurzaamheidsmaatregelen zijn inbegrepen in de v.o.n. prijs van de woningen.

Overige voorzieningen
De woning wordt voorzien van een badkamer voorzien van douche en toilet op de begane grond en een tweede badkamer voorzien van bad, douche en toilet op de verdieping. Aan de noordzijde van de woning, grenzend aan de oever van het water wordt de woning voorzien van een luxe steigerterras. Een keuken is niet bij de prijs inbegrepen.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 475.000,-
Kavel 424 m2
Woonoppervlakte 155 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
37 - 423,89 m2 155 m2 5 - Verkocht