Hof van Breezicht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 580.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 160m2
Kaveloppervlak
100 - 300m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Aan de heerlijke groene, waterrijke rand van Stadshagen ontwikkelt VanWonen 91 woningen. Wonen in de vrije ruimte, is dat iets voor jullie? Een picknick in het groengebied direct voor of achter je huis? De kinderen lekker laten ravotten in de wadi’s? Met de buren de week afsluiten met een partijtje beachvolley aan de Milligerplas? In Hof van Breezicht is dat allemaal mogelijk.

In dit plan komen 74 rijwoningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. De architect heeft de woningen door de houten gevelbekleding een vriendelijke en vakantieachtige sfeer meegegeven, perfect passend in de groene omgeving. Er zijn een aantal hoekwoningen met een riante uitbouw, maar ook de andere woningen zijn ruim bemeten. Bijna alle woningen hebben een tuin op het zuiden, 4 woningen hebben een tuin op het westen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Breezicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
91 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 300.000,- tot € 580.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden