Uptown Zwolle

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Over dit project

Ken je het oude PTT-gebouw aan de Burgemeester Roelenweg 2 in Zwolle? In dat bijzondere pand kun jij binnenkort wonen!

Er komen namelijk 79 koopappartementen in met de naam Up-town. Na een grondige verbouwing kun je genieten van je eigen nieuwe appartement met een industriële sfeer. Een prachtige plek voor jezelf en ook nog eens centraal in de stad, wat wil je nog meer?

Inspirerende locatie
Het huidige pand wordt omgetoverd tot een hip, creatief en industrieel appartementengebouw. Laat je inspireren door de unieke look & feel van Up-town! De loftachtige appartementen zullen je vast en zeker bevallen. De gerenommeerde interieurontwerper Bas van Tol, die in Amsterdam onder andere Club Trouw en het Volkshotel heeft gerealiseerd, gaat er in samenwerking met De Bruin architecten echt iets moois van maken.


Centraal gelegen en perfect bereikbaar
Hier woon je zeer dicht bij het centrum, het is maar 3 minuten lopen voordat je op het terras zit én binnen mum van tijd zit je op de snelweg. Wist je dat er binnenkort ook een nieuwe bioscoop opent hier vlakbij? Je ziet het: dit is een levendige locatie aan de rand van het bruisende hart van de stad.

Eigen parkeerplaats en eigen buitenruimte
Alle appartementen en maisonnettes van Up-town krijgen een eigen parkeerplaats en een eigen balkon of (dak)terras. De nieuw te bouwen woningen worden bovendien voorzien van het energielabel A. Zo weet je zeker dat je in een duurzame, energiezuinige omgeving komt te wonen en dat heeft een positief effect op je energierekening!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Uptown Zwolle

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden