Groothuis Zwolle

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Over dit project

Zoek of heb je een bouwkavel? Wij helpen je graag!

Stadshagen is een nieuw stukje Zwolle op de grens tussen de stad en polder. Een zeer gevarieerde wijk. In trek bij gezinnen, maar ook voor mensen alleen of als je met z’n tweeën bent is het er prettig wonen.

Heb je een bouwkavel in Stadshagen of ergens anders in Zwolle en ben je op zoek naar een mooie en betaalbare vrijstaande of twee-onder-één-kapwoning die snel te realiseren is en waarbij je veel keuzevrijheid hebt? Of ben je nog op zoek naar een mooie bouwkavel voor jouw droomwoning? Wij nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen. Samen met jou stellen wij je ideale woning samen op basis van ons woonconcept mooiGROOThuis. Wij regelen, uiteraard in overleg, alles voor je. Van de vergunning tot en met de realisatie van je woning.

Behoefte aan een actueel overzicht van de beschikbare kavels in Zwolle? Kijk dan op onze website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groothuis Zwolle
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Advertentie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden