Parkzicht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

vanaf € 316.876,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 127m2
Kaveloppervlak
86 - 118m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De verkoop is gestart! Bekijk de website voor het actuele aanbod.

Parkzicht is het derde deelplan van Thuis in De Tippe waar binnenkort de schep de grond in gaat. Hier bouwen we 42 moderne, duurzame stadswoningen. In totaal kun je kiezen uit vier verschillende woningtypen, die variƫren in grootte, aantal bouwlagen en uitstraling. Met elkaar vormen de 42 woningen een gezellig hofje met in het midden ruim voldoende parkeerplekken.

Parkzicht dankt haar naam aan de ligging naast een parkje met een groene speelplek. Deze groene wandel- en speelplek vormt een mooi contrast met het plan dat meer stedelijk qua opzet is. Dit proef je terug in de stadse architectuur met imposante woonblokken, gezellige steegjes en een knus binnenhofje.

Kenmerkend aan deze stadswoningen is het platte dak. Hierdoor geniet je op iedere etage van volop ruimte. Daarnaast valt de robuuste baksteenarchitectuur met grote raampartijen op. Dit zorgt voor een fijne doorzonwoning. De 42 woningen zijn verdeeld over zes woonblokken, die gezamenlijk een parkeerhof vormen. Parkeren doe je dus altijd dichtbij.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkzicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 42 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 316.876,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden