De Tippe - Goedeburen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 316.876,- tot € 775.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 166m2
Kaveloppervlak
105 - 405m2

Over dit project

Nieuwbouw in Goedeburen – De Tippe

Een wijk voor het leven!
De Tippe is de nieuwste wijk aan de westkant van Stadshagen, vlak naast Westenholte en dicht bij het station. Hier wil je nooit meer weg!

De Tippe wordt namelijk voor alle leeftijden. Van starter tot senior. Van rijwoning met een kindvriendelijk binnengebied tot tweekapper met tuin en levensloopbestendige woning met een slaapkamer op de begane grond.

Goedeburen
Goedeburen wordt een mooi opgezette, vriendelijke en duurzame buurt met veel groene borders en een natuurrijke fijne speel- en ontmoetingsplek in het midden. In plaats van schuttingen zie je beuken- en hederahagen als erfafscheiding. Dat geeft de buurt een verzorgde en groene uitstraling.

Groen en stad
In Goedeburen komen mooie, duurzame woningen waar je samen geniet van een gezonde, sociale leefomgeving. In Goedeburen woon je in een groene, duurzame buurt, maar ben je nooit ver van de stad. Met de trein sta je in 4 minuten op het centraal station en het winkelcentrum van Stadshagen is maar 5 minuten fietsen. In de  directe omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen in de Mastenbroekenpolder of de uiterwaarden van de IJssel.

Klaar voor de toekomst
We maken een fijne leefomgeving met aandacht voor klimaat en duurzaamheid. Alle woningen zijn energieneutraal. Er is veel ruimte om te bewegen en te sporten, zowel in de wijk als in de omgeving. De fiets is het belangrijkste vervoermiddel - gezond én leuk!
 

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tippe - Goedeburen
Start (voor)verkoop
08-07-2024
Woningen
65 van 65 beschikbaar
Prijs
€ 316.876,- tot € 775.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden