Morgen Wonen in het Buyten

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Over dit project

Welkom op het Online Woningportaal van uw nieuwbouwwoning!

Dit is het persoonlijke digitale dossier van uw woning. Alle informatie en communicatie van uw woning is hier terug te vinden; op één centrale plek.

U ontvangt automatisch een melding via e-mail als er nieuwe informatie in uw woningdossier beschikbaar is. Wanneer er nieuws is over de voortgang of werkzaamheden wordt dit via een
nieuwsbrief gecommuniceerd. De nieuwsbrieven komen onder het kopje ‘Postvak in’ te staan.
Alle schriftelijke communicatie met de kopersbegeleider vindt plaats via de chatfunctie. Op die manier is alle communicatie terug te vinden op één vaste plek.

Alle informatie die voor u van belang is, is onder het kopje ‘documenten’ geplaatst. Daarin is een splitsing gemaakt tussen persoonlijke documenten die van toepassing zijn op uw woning en tussen algemene documenten die van toepassing zijn op alle MorgenWonen-woningen in het project. Tevens is er een lijst met ‘Veelgestelde vragen’ in het woningportaal opgenomen; samengesteld op basis van voorgaande projecten. Neem deze informatie op u gemak door. U zult zien dat veel van uw vragen hierin al worden beantwoord.

Als u tussentijds verhuist, een ander e-mailadres of een nieuw telefoonnummer heeft is het
noodzakelijk dat u ons van uw nieuwe gegevens voorziet, zodat wij u altijd kunnen bereiken. U kunt dit zelf wijzigen in ‘Mijn account’. Informeer uw koperbegeleider hierover middels een chatbericht.

Mocht u na het lezen van de (project)informatie nog vragen hebben, dan kunt u die uiteraard altijd aan mij stellen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Morgen Wonen in het Buyten
Woningen
0 van 11 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden