De Tippe - Leukeburen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 665.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 157m2
Kaveloppervlak
85 - 410m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

De woningen in Leukeburen zijn nu in verkoop! Schrijf nu in op het bouwnummer van je voorkeur. Wil je meer weten over dit project? Klik dan hier: https://www.wonenindetippe.nl/woningaanbod/leukeburen/

Nieuwbouw in Leukeburen – De Tippe
De Tippe ligt aan de westzijde van Stadshagen, direct naast de wijk Westenholte. Aan de noordzijde ligt de Mastenbroekenpolder waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Ook de uiterwaarden van de IJssel zijn op korte afstand te bereiken. De Tippe is van en voor iedereen. Starters, gezinnen, ouderen en mensen met een beperking: samen maakt u de buurt. Het is wonen in de stad, maar dan met het vriendelijke karakter van het dorp. Bovendien is in De Tippe veel plek voor water en natuur maar ook voor duurzame gebouwen, zonnepanelen en veel ruimte voor eigen ideeën. 

Groen en stad
Leukeburen bestaat uit twee locaties, beiden gelegen in het Poldergrid, omzoomd door groen en water. Heel bijzonder zijn de gezamenlijke binnenterreinen waar ontmoeting van buren centraal staat. In Leukeburen komen mooie, duurzame woningen waar u samen geniet van een gezonde, sociale leefomgeving.

Door de unieke ligging aan de Mastenbroekerpolder en nabij de IJssel woont u midden in het groen, maar met een directe verbinding naar de stad of voorzieningen. Met de trein staat u in 4 minuten op het centraal station en ook het winkelcentrum van Stadshagen is in 5 fietsminuten te bereiken.

Goede toekomst
We maken een gezonde leefomgeving met speciale aandacht voor klimaat en duurzaamheid. Uiteraard worden de woningen energieneutraal gebouwd. In een gezonde leefomgeving is veel ruimte om te bewegen en te sporten en de fiets is het belangrijkste vervoersmiddel. Een goede toekomst vindt u in De Tippe!

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leukeburen? Schrijf je dan in via https://www.wonenindetippe.nl/aanmelden/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tippe - Leukeburen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 52 beschikbaar
Prijs
€ 299.000,- tot € 665.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden