Breezicht Reede

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 173m2
Kaveloppervlak
95 - 60m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Breezicht is de jongste aanwinst in Stadshagen, aan de noordkant van Zwolle, naast de Milligerplas. Hier komen worden circa 1.140 woningen in allerlei typen en prijsklassen ontwikkeld, zowel koop als huur. Nét even anders dan de andere Stadshagen-buurten, aan de groene rand van Stadshagen. Levendigheid en natuur ontmoeten elkaar in Breezicht. Net als de bewoners, met een open blik op het leven en een eigen kijk op wonen. Samen genieten van groen, water en vrijheid.

Het project Breezicht Noord - Reede bestaat in totaal uit 115 woningen met voor ieder wat wils! Het project bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen in Breezicht Noord zijn voorzien van een mooie sanitair lijn en in de basis is er een fraai palet aan tegelkeuzes voor handen. Tenslotte kunt u parkeren op de aangrenzende mandelige parkeerterreinen tenzij anders is aangegeven. Bij de tweekappers en vrijstaande woningen kunt u parkeren op eigen terrein.

De woningen in Breezicht Noord zijn energieneutraal, gasloos, voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Ook de buurt als geheel is energiezuinig, want de elektriciteit voor de openbare ruimte (denk aan openbare verlichting en rioolgemalen) wordt opgewekt met zoninstallaties. De woningen worden uitgevoerd met een luchtwarmtepomp en er worden PV-panelen aangebracht waardoor alle woningen energieneutraal zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Breezicht Reede
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
115
Type woningen
Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden