Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Breezicht Reede

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 800.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
94 - 187m2
Kaveloppervlak
95 - 338m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

In buurtschap Reede ontwikkelt VanWonen in totaal 115 energieneutrale nieuwbouwwoningen. Een mix van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Een deel van deze woningen ligt aan de Milligerplas, heerlijk watergroen wonen! Het project is opgedeeld in 2 fases. Bekijk het woningaanbod op https://www.woneninbreezichtnoord.nl/woningaanbod/reede/#/. Fase 1 bestaat uit de bouwnummers 58 t/m 115 en in fase 2 worden de bouwnummers 1 t/m 57 aangeboden.

Fase 1: Voor bouwnummer 58 t/m 115 is het mogelijk om over te gaan tot koop. Naar verwachting start de bouw van deze woningen in het derde kwartaal van 2023.

Fase 2:  Voor bouwnummer 1 t/m 57 is het mogelijk om een reserveringsovereenkomst te tekenen voor het bouwnummer van uw voorkeur. Naar verwachting start de bouw van deze woningen in het eerste kwartaal van 2024.

Laat weten welke woning uw voorkeur heeft door in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! https://www.woneninbreezichtnoord.nl/woningaanbod/reede/#/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Breezicht Reede
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
72 van 115 beschikbaar
Prijs
€ 340.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden