energie vergelijken

De Watergaarde

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

€ 245.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
54 - 180m2
Kaveloppervlak
102 - 161m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Stat verkoop 6 appartementen type Hoekzicht is 25 maart! Bekijk de website voor meer informatie.

De Watergaarde is het eerste deelplan in de Tippe. In dit deelplan komen 35 eigentijdse woningen met een afwisselend karakter. Je kunt kiezen voor een woning aan het water, een moderne rijwoning of een extra hoge hoekwoning met de luxe van een vierde woonlaag.

Het speels opgezette Watergaarde wordt een heerlijke groen woonhof met binnentuin. Aan de ene kant liggen de woningen aan het water waardoor je prachtig uitzicht hebt en een lekker terras aan de waterkant. Aan de andere kant grenzen de woningen aan de groene, parkachtige fietsroute van de Tippe. De gezamenlijke binnentuin krijgt veel biodiversiteit en de gevels en bergingen aan deze zijde vormen een natuurlijke houten binnenwereld. Decoratieve erfafscheidingen, pergola’s en mooi geïntegreerde duurzame parkeerplaatsen. Centraal in het hof komt een binnentuin die we samen met de bewoners in co-creatie gaan vormgeven.

Medio december presenteren we het woningaanbod op de website. Je kunt dan alle woningen en de woningspecifieke kenmerken te bekijken. Zo kun je per bouwnummer zien hoe groot het huis is, hoe groot de kavel is en hoe de indeling eruit ziet. Klik de woningen aan om de plattegronden, gevelaanzichten en de vrij op naam vanafprijs te zien.

Wij zijn benieuwd welke woning jou het meeste aanspreekt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Watergaarde
Koopwoningen
41
Prijs
€ 245.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden