Breezicht Noord

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouw in Breezicht Noord

Breezicht Noord bestaat uit 4 buurtschappen; Wierde, Beemd, Reede en Kragge. Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Dura Vermeer ontwikkelt hier 35 eigentijdse woningen in een natuurlijke omgeving. Groen voert de boventoon, waardoor de buurt een geheel eigen karakter krijgt. Bomen en water sieren de straten, auto’s staan in beschutte parkeerhofjes en de open tuinen lopen over in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten dus!

In totaal worden er zo’n 134 eigentijdse huizen gebouwd in Wierde waarvan 35 in Thuis in Breezicht. Ons project bestaat uit 18 rijwoningen, 14 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande huizen.

Ontwerpen en informatie over prijzen, oppervlaktes e.d. volgen nog. Wil je niks missen? Houd dan de Woonfabriek in de gaten en schrijf je in op de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Breezicht Noord
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Koopwoningen
1
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden