Duinzicht Zuidelijk deel

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 650.000,- tot € 870.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
187 - 187m2
Kaveloppervlak
104 - 116m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Na een succesvolle realisatie van het Noordelijk deel van Duinzicht, ontwikkelt VanWonen nog eens 18 riante duinwoningen in het zuidelijk deel, aan de rand van de Milligerplas. De woningen zijn met twee, drie of vier woningen geschakeld en hebben allemaal een carport.

Door de ligging in de duinen ontstaat door het hoogteverschil in de omgeving een prachtig project waar niet één woning gelijk is. Iedere woning heeft een unieke zichtlijn en uitzicht. In plaats van een eigen tuin heeft u 2 terrassen waarvan het terras op de 1e verdieping vrijwel altijd overloopt in het duingebied. Iedere woning is door de vier ruime woonlagen voor een groot deel naar eigen wens in te delen.
Uiteraard zijn de woningen duurzaam, klimaatbestendig en voorzien van een eigen warmtevoorziening.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duinzicht Zuidelijk deel
Start (voor)verkoop
27-06-2024
Start (voor)verhuur
27-06-2024
Woningen
18 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 650.000,- tot € 870.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden