Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Duinzicht Zuidelijk deel

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 675.000,- tot € 860.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
187 - 187m2
Kaveloppervlak
104 - 116m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

VanWonen ontwikkelt in totaal 51 riante duinwoningen in Duinzicht aan de rand van de Milligerplas. De woningen zijn met twee, drie of vier woningen geschakeld en hebben allemaal een carport.

Unieke woningen
Door de ligging in de duinen ontstaat door het hoogteverschil in de omgeving een prachtig project waar niet één woning gelijk is. Iedere woning heeft een unieke zichtlijn en uitzicht. In plaats van een eigen tuin heb je minimaal 2 terrassen waarvan het terras op de 1e verdieping vrijwel altijd overloopt in het duingebied. Iedere woning door de vier ruime woonlagen voor een groot deel naar eigen wens in te delen. De badkamer en het toilet zijn zeer fraai uitgevoerd en de koopsom is inclusief een Bulthaup keuken. Omdat een bijzondere woning vraagt om een bijzondere keuken, worden alle woningen voorzien van een luxe Bulthaup keuken met Siemens apparatuur, een werkblad van VSM Vormgeving en een kraan en spoelbak van Franke.

Uiteraard zijn de woningen duurzaam, klimaatbestendig is voorzien van een eigen warmtevoorziening.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duinzicht Zuidelijk deel
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 675.000,- tot € 860.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden