Thuis in Breezicht Zwolle

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 540.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 259m2
Kaveloppervlak
249 - 393m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De verkoop is gestart! Bekijk de website voor het actuele aanbod.

In fase 2 komen 17 eigentijdse woningen. Deze woningen hebben een eigentijdse uitstraling en in mooie samenhang met elkaar, de buurt en de omgeving. Er komen 8 levensloopbestendige huizen, 3 vrijstaande huizen en 6 twee-onder-een-kappers.

In Thuis in Breezicht woon je dichtbij of rondom de Brink: dé gezellige ontmoetingsplek de wijk. De Brink is heerlijk groen, omringd door bomen. Kinderen spelen hier eindeloos op het gras, terwijl je rustig op een bankje onder de bomen bijpraat met de buren. In de luwte van (in de toekomst) grote bomen is het op een zomerse dag heerlijk vertoeven.

Alle woningen in Breezicht worden gasloos en energieneutraal opgeleverd. Dat is goed voor het milieu én voor je bankrekening. Ook de openbare ruimte vergeten we niet. Zo gebruiken we duurzaam opgewekte energie voor de straatverlichting.

Zoek jij een plek waar een dorpse sfeer heerst, buren naar elkaar omkijken en kinderen veilig kunnen opgroeien? Dan voel jij je hier helemaal thuis.

Woningaanbod:
-2 vrijstaande levensloopbestendige woningen
-4 tweekap levensloopbestendige woningen
-3 vrijstaande woningen
-6 twee-onder-een-kapwoningen

Meld je aan via de website en ontvang automatisch het laatste nieuws! www.thuisinbreezicht.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Breezicht Zwolle
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 17 beschikbaar
Prijs
€ 540.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden