Online Marketing Bureau CliQi

Thuis in Breezicht Zwolle

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Groen, groen en nog eens groen.
In het nieuwe buurtschap Wierde, aan de noordrand van Stadshagen, ontwikkelt Dura Vermeer 35 eigentijdse woningen in een natuurrijke omgeving. De woningen staan rondom een Brink, bomen geven de straten kleur en het geheel wordt omgeven door mooie waterpartijen.

Wierde is onderdeel van Breezicht, een groene woonomgeving aan de rand van Stadshagen. We bouwen hier 18 rijwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande huizen. De woningen komen verspreid door de buurt te staan en hebben een open karakter. Hierdoor lijkt het net alsof je midden in de natuur bent. En ervaar je elke dag een gevoel van vrijheid, ook al woon je in de stad.

Een klein buurtschap rondom een traditionele Brink, dat is Wierde. Groen voert de boventoon, waardoor de buurt een geheel eigen karakter krijgt. Bomen en water sieren de straten, auto’s staan in beschutte parkeerhofjes en de open tuinen lopen over in de omliggende natuur. Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten dus!

De woningen gaan eind 2022 in verkoop.

Lijkt het je wat om in dit bijzondere buurtschap te wonen? Maak een account aan en wij houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Breezicht Zwolle
Start verkoop
2022 (4e kwartaal)
Koopwoningen
35
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden