Thuis in Breezicht Zwolle

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 128m2
Kaveloppervlak
102 - 244m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Toekomstbestendig wonen

In het nieuwe buurtschap Wierde, aan de noordrand van Stadshagen, ontwikkelt Dura Vermeer 18 eigentijdse woningen in een natuurrijke omgeving. De woningen staan rondom een Brink, bomen geven de straten kleur en het geheel wordt omgeven door mooie waterpartijen. Het is een plek waar iedereen elkaar kent en naar elkaar omkijkt. Wij bouwen in Breezicht de woning waar jij naar op zoek bent. Hier voel jij je thuis en geborgen.Genoeg ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten. Door het vele aanwezige groen is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren.

In totaal worden er zo’n 134 eigentijdse woningen gebouwd in Wierde waarvan 18 in Thuis in Breezicht. Het project bestaat uit 18 rijwoningen. Er zijn nog 2 hoekwoningen beschikbaar. De bouw is gestart!

Meld je aan via de website en ontvang automatisch het laatste nieuws!

Meer weten? www.thuisinbreezicht.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Breezicht Zwolle
Koopwoningen
18
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden