Voorstererf - Zwolle

Zwolle
Actueel aanbod

€ 307.500,- tot € 637.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 175m2
Kaveloppervlak
150 - 600m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Aan de rand van Zwolle, vlakbij de IJssel, ligt de wijk Westenholte.
Op de plek waar vroeger de houthandel en -zagerij stond,
verschijnt straks een sfeervol nieuwbouwplan: Voorstererf.
Van karakteristieke rijwoningen tot statige villa’s, op het erf
komen allerlei soorten huizen te staan. Zie jij jezelf hier al wonen?

NET EEN DORP
Westenholte beschikt over een goede verbinding met de binnenstad van Zwolle. Via de fietsbrug ben je er zo. Ook in de wijk zelf zijn volop voorzieningen. Boodschappen doe je bij de buurtsuper, de kinderen voetballen bij WVF en op zaterdag haal je een patatje bij de snackbar om de hoek. De sfeer is gemoedelijk, waardoor het soms net lijkt alsof je in een dorp woont.

BUITENLEVEN
Lekker naar buiten? Voorstererf grenst aan prachtige natuur, waardoor je je niet hoeft te vervelen. Een rondje hardlopen, vogels spotten in de Vreugderijkerwaard of samen de biologische schapenboerderij bezoeken, het kan allemaal. Bovendien kunnen kinderen veilig buitenspelen op het erf in het hart van de wijk. Hier komt alleen bestemmingsverkeer.

DE SFEER VAN VROEGER
Toen Bettien en Willem met pensioen gingen, hield het familiebedrijf na bijna een eeuw op te bestaan. In nieuwbouwplan Voorstererf komt het weer tot leven. De voormalige zagerij wordt nagebouwd, waardoor de buurt de sfeer van vroeger krijgt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Voorstererf - Zwolle
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17 (waarvan 17 beschikbaar)
Prijs
€ 307.500,- tot € 637.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden