energie vergelijken

Breezicht Noord

Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

€ 220.000,- tot € 825.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 - 189m2
Kaveloppervlak
120 - 581m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Breezicht is de jongste aanwinst in Stadshagen, aan de noordkant van Zwolle, naast de Milligerplas. Hier komen straks circa 1.140 woningen in allerlei typen en prijsklassen, zowel koop als huur. Nét even anders dan de andere Stadshagen-buurten, aan de groene rand van Stadshagen. Levendigheid en natuur ontmoeten elkaar in Breezicht. Net als de bewoners, met een open blik op het leven en een eigen kijk op wonen. Samen genieten van groen, water en vrijheid.

Het project Breezicht Noord bestaat in totaal uit 86 woningen met voor ieder wat wils! Het project bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen in Breezicht Noord zijn voorzien van een mooie sanitair lijn en in de basis is er een fraai palet aan tegelkeuzes voor handen. Tenslotte kunt u parkeren op de aangrenzende mandelige parkeerterreinen tenzij anders is aangegeven. Bij de tweekappers en vrijstaande woningen kunt u parkeren op eigen terrein.

De woningen in Breezicht zijn zeer energiezuinig. Bij oplevering heeft uw woning in de basis een energielabel A++++. Ook de buurt als geheel is energiezuinig, want de elektriciteit voor de openbare ruimte (denk aan openbare verlichting en rioolgemalen) wordt opgewekt met zoninstallaties. De woningen worden uitgevoerd met een luchtwarmtepomp en er worden PV-panelen aangebracht waardoor alle woningen energieneutraal zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Breezicht Noord
Start (voor)verkoop
04-10-2021
Koopwoningen
86
Prijs
€ 220.000,- tot € 825.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden