Kavels gemeente Zwolle

Zwolle - Zwolle
Archief

€ 242.726,- tot € 327.135,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
590 - 751m2

Over dit project

Op een eiland wonen? Dat kan nu! In Broeklanden worden vier eilanden ontwikkeld waar u als eilandbewoner een blijvend vakantiegevoel kunt ervaren!

Acht royale kavels aan het water

Het meest westelijk gelegen eiland, aan de rand van de polder, bestaat uit acht mooie, royale kavels die alle grenzen aan het water. Daarop bouwt u uw droomhuis naar uw eigen woonwensen. Natuurlijk zijn er regels waar u rekening mee moet houden, om het karakter van het eiland te waarborgen, maar u heeft een grote vrijheid om uw ruime huis vorm te geven zoals u dat wenst.


In Broeklanden worden acht kavels te koop aangeboden. De kavels liggen in het noordelijke deel van de wijk. Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 512 m2 tot 751 m2.

De prijzen zijn kosten koper (k.k.). Alleen betaalt u geen overdrachtsbelasting maar omzetbelasting. Onder k.k. vallen bijvoorbeeld de bemiddelingskosten voor het afsluiten van de hypotheek, notariskosten, kadastrale rechten van de hypotheekakte en kadastrale inmetingskosten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kavels gemeente Zwolle
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
4
Prijs
€ 242.726,- tot € 327.135,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden