De Ambacht

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 182.500,- tot € 303.200,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 90m2
Inhoud
135 - 270m3

Over dit project

Aan de Klokkengieterlaan worden 33 moderne twee- en driekamerappartementen gerealiseerd met op de begane grond commerciële ruimtes. De appartementen zijn voorzien van een complete keuken, sanitair, vloerverwarming en een balkon.
Types 5, 6 en 7 beschikken in het appartement over een inpandige berging.

Altijd al je eigen plek willen hebben en alles naar je eigen smaak in willen richten? Dan is één van deze nieuwbouwappartementen iets voor jou. Bij jouw appartement kun je je eigen keuken samenstellen, kiezen welke tegels je wil in de badkamer, welke vloer het beste bij je past en wat er op de muren komt. Basic, Scandinavisch of toch industrieel en stoer? Jij bepaalt!

Op de begane grond is er ruimte voor het stallen van je fiets. Een aantal woningen heeft een eigen parkeerplaats. Verder is er om het gebouw parkeergelegenheid.

Duurzaam en voorbereid op de toekomst!
De Ambacht wordt een energiezuinig appartementengebouw wat op een milieuvriendelijke en duurzame wijze gebouwd zal worden. Belangrijk om te weten is dat het gebouw volledig gasloos zal zijn! De appartementen worden door een warmtepomp verwarmd. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Dit betekent een forse besparing op de maandelijkse energielasten!

Buurt
Het fijne aan dit project is dat de buurt al jaren bewoond wordt. De straten zijn ruim opgezet en in de omgeving is volop groen en water te vinden. De appartementen bevinden zich in het eerste deel van Stadshagen, waar de straatnamen verwijzen naar oude ambachten. Dit deel ligt tegen het Zwarte Water aan; je bent dan ook snel de wijk uit over de Mastenbroekerbrug. Het winkelcentrum Stadshagen, zorg- en sportvoorzieningen zijn vlakbij en met de fiets sta je binnen vijftien minuten in de historische binnenstad van Zwolle. Na het werk een stukje wandelen of hardlopen? Dan is een blokje door het Twistvlietpark of langs het Zwarte Water ideaal. Je eigen plek aan de rand van de stad.

Loting
De loting heeft inmiddels plaatsgevonden en alle bouwnummers staan onder optie. Wanneer je je inschrijft via het inschrijfformulier van Woonfabriek Zwolle, kom je automatisch op de reservelijst.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Commerciële ruimten
Onder de appartementen is er ruimte voor bedrijvigheid. Ben je ondernemer en ben je geïnteresseerd in één van de commerciële ruimtes? Neem dan contact op met Rodenburg Makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Ambacht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
33
Prijs
€ 182.500,- tot € 303.200,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden