't Zwolse Park

Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 420.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 138m2
Kaveloppervlak
110 - 260m2
Inhoud
350 - 415m3

Over dit project

De 25 woningen van ’t Zwolse Park worden gerealiseerd op de voormalige locatie van de Prinses Margrietschool aan de rand van de wijk Aa-landen in Zwolle, een wijk met een wisselend uiterlijk. Er is nauwelijks hoogbouw in de wijk, de wegen zijn kronkelig en er zijn vele erven te vinden. Daarnaast hebben de woningen een wisselend uiterlijk.
Hierdoor heeft de wijk een knusse en natuurlijke uitstraling. Wonen in deze buurt betekent kiezen voor een rustige woonomgeving, met alle nodige voorzieningen vlakbij. Denk aan een basisschool op een loopafstand van 250 meter en het winkelcentrum Aa-landen op 5 minuten afstand. Ook diverse sportverenigingen zoals voetbal, tennis en een manege zijn vlakbij ’t Zwolse Park te vinden.
Kortom, wil jij wonen op een Aa-locatie? Dan is ’t Zwolse Park dé plek voor jou!

Hoekwoningen
In het plan worden 6 royale hoekwoningen gerealiseerd. De woningen zijn gelegen in een groen hofje aan de Botlek in Zwolle en bieden veel rust en privacy. Vier van de zes hoekwoningen hebben een topgevel, waardoor er op de 2e verdieping veel extra ruimte ontstaat. De woningen hebben een moderne uitstraling met fraai metselwerk en een frans balkon met openslaande deuren bij de hoofdslaapkamer.

Middenwoningen
Er komen 13 ruime middenwoningen, verdeeld over drie blokken woningen. De middenwoningen liggen bijna allemaal aan een groen hofje en hebben hierdoor veel privacy en connectie met de natuur. De woningen hebben drie slaapkamers, met de mogelijkheid om een 4e slaapkamer op de 2e verdieping te realiseren. De schuifpui aan de achterzijde zorgt voor veel licht in de woning en biedt direct toegang tot de tuin. Het fraaie metselwerk en moderne ontwerp zorgt voor een mooie uitstraling van de middenwoningen.

Geschakelde villa's
Er worden 6 geschakelde villa’s gerealiseerd. De ruime villa’s worden per 3 geschakeld. Ze hebben een bijzondere architectuur en uitstraling, met veel glas en fraai metselwerk. De villa’s zijn zeer ruim en hebben in totaal 5 slaapkamers. Met hun ligging aan de vijverzijde heb je direct contact met de natuur in deze prachtige villa’s.

Algemene kenmerken:
- Warmtepomp
- Inclusief complete keuken
- Inclusief luxe sanitair
- Diverse opties mogelijk

Ga voor meer informatie naar de projectwebsite of neem contact met ons op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Zwolse Park
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Prijs
€ 299.000,- tot € 420.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden