Terpen

Zwolle - Zwolle
Archief

€ 420.000,- tot € 565.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
141 - 163m2
Kaveloppervlak
293 - 396m2
Inhoud
682 - 749m3

Over dit project

Wonen met uitzicht
Op de plek waar vroeger de Oude Wetering stroomde, kunt u straks in alle rust genieten van uw uitzicht. In Breecamp, een ruim opgezette woonwijk aan de noordkant van Stadshagen, zijn 22 duurzame terpwoningen in verkoop. Deze gasloze woningen geven u door middel van de grote raampartijen en een tweetal tuinen bijna geheel vrij weg over de Oude Weteringzone. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving een unieke plek in Stadshagen.

Het plan
Het plan omvat 16 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Beide woningtypes Hertogin en Barones kennen unieke plattegronden die aan uw mooiste woonwensen voldoen. Door de hoge mate van flexibiliteit in het plan, kunt u zelf bepalen hoe u uiteindelijk wilt wonen. Wilt u de keuken aan de voorkant? Of toch liever aan de achterzijde met een schuifpui? Naast de indeling, kunt u tevens zelf kiezen hoe duurzaam u wilt zijn. Standaard zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.


Kijk voor de brochure en overige projectdocumentatie op de website van Woonfabriek Zwolle.

NB. het woonoppervlak is exclusief de inpandige berging!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Terpen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 420.000,- tot € 565.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden