De Terpen - Zwolle

Zwolle
Actueel aanbod

€ 545.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
183 - 183m2
Kaveloppervlak
305 - 382m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Stadshagen
De wijk Stadshagen is een stad op zich: in het hart ligt het centrum met alle winkels die u nodig heeft, zoals supermarkten en drogisterijen. Ook zijn hier een Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis gevestigd. Verspreid door de wijk vindt u meerdere basisscholen en locaties voor kinderopvang. Houdt u van sporten? Dan kunt u onder meer voetballen, tennissen, korfballen, zwemmen, basketballen of fitnessen. Een rondje joggen door het weidse polderlandschap of het Twistvlietpark behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kroon op de wijk is de Milligerplas, waar u lekker kunt zwemmen, duiken of zeilen.

Wonen met uitzicht
Op de plek waar vroeger de Oude Wetering stroomde kunt u straks in alle rust genieten van uw uitzicht. In Breecamp, een rustige woonwijk aan de noordkant van Stadshagen komen 22 duurzame terpwoningen. Deze gasloze woningen geven u door middel van de grote raampartijen en een tweetal tuinen bijna een geheel vrij uitzicht over de Oude Weteringzone. Met alle voorzieningen in de nabije omgeving een unieke plek in Stadshagen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Terpen - Zwolle
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 545.000,- tot € 550.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden