Besterburen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 346.905,- tot € 705.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 160m2
Kaveloppervlak
85 - 309m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Actueel woningaanbod: er zijn nog ruime hoekwoningen met extra grote zolder en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. De hoekwoningen worden vanaf november 2023 opgeleverd. Bekijk het woningaanbod op https://www.besterburen.nl/woningaanbod.

In Besterburen is voor ieder wat wils. Door de verschillen in grootte en beukmaten is er ruime keuze, van rijwoning tot royale twee-onder-een-kapwoning. In Besterburen woont u hoe dan ook in een prachtige, lichte, duurzame woning in een gezonde én groene leefomgeving. In totaal worden er in Besterburen 49 nieuwbouwwoningen gerealiseerd.

Een fijne, sociale buurt draagt veel bij aan woongeluk. Hoe fijn is het om uw buren te kennen, elkaar af en toe een handje te helpen of eens samen buiten een gezellige avond of middag door te brengen. Alle woningen zijn gelegen rondom een gemeenschappelijk openbaar binnenterrein, de invulling hiervan wordt samen met de toekomstige bewoners bepaald. Ook een deel van de bergingen en een aantal parkeerplaatsen zijn in dit gebied te vinden. Een praatje maken gaat dus als vanzelf. Besterburen wordt een plek waar iedereen zich thuis gaat voelen en fijn kan wonen.

WIlt u op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf dan in als belangstellende via https://www.besterburen.nl/aanmelden/.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Besterburen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 14 beschikbaar
Prijs
€ 346.905,- tot € 705.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden