Woonkansen in Wetering

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Actueel aanbod

€ 215.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 157m2
Kaveloppervlak
124 - 372m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

12 juni 19.00 uur Start verkoop!

Wordt dit jouw woonkans?
Aan de heerlijke groene, waterrijke rand van Stadshagen komen 61 nieuwe woonkansen. Is dat iets voor jullie? Een picknick met de voetjes in het zand? Na een warme dag een fijne avondduik in de Milligerplas? Met de buren de week afsluiten met een partijtje beachvolley? In het weekend maak je een prachtige wandeling door de polder: alles vind je zo ongeveer naast je voordeur! Wonen in Wetering is hiermee bijzonder comfortabel en binnenkort bereikbaar.

VanWonen werkt aan de ontwikkeling van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Een gedifferentieerd woningaanbod in een ruim opgezette nieuwe wijk nabij de Milligerplas gelegen aan de rand van Stadshagen. Dus ook alle voorzieningen vind je om de hoek. Een volledig winkelaanbod, scholen, de sportvelden, een kinderdagverblijf, het is er allemaal. Je woont hier buiten in een wijk vol eigenheid en openheid. Net even anders, aan de groene rand van Stadshagen. Levendigheid en natuur ontmoeten elkaar. Net als de bewoners, met een open blik op ‘t leven en een eigen kijk op wonen. Samen genieten van groen, water en vrijheid. Een prachtige kans!

Meld je nu aan als belangstellende en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonkansen in Wetering
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
61
Prijs
€ 215.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden