Diezerhof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Splinternieuw en energiezuinig wonen, op 5 minuten fietsen van het centrum. In Dieze Oost, de leuke Zwolse woonwijk die volop in ontwikkeling is, komen 46 woningen in verschillende types en verschillende prijsklassen. De woningen hebben een stoere, robuuste architectuur met veel leuke details in metselwerk en gevels. De woningen zijn energieneutraal wat betekent dat je lage energielasten hebt. Klinkt goed? Schrijf je dan nu in als geïnteresseerde en geef je woonwensen door.

www.diezerhof.nl

De architectuur van de woningen is stoer en robuust met een warmrode gevelkleur. Verbijzonderingen in het metselwerk geven de woningen karakter. Onderlinge verschillen zoals Franse balkons, gespiegelde plattegronden, afwisseling in de kleuren van deuren en kozijnen en bijzondere, ruitvormige ramen op enkele plekken, zorgen voor een afwisselend gevelbeeld. Ook de plaatsing van de woningen varieert; op enkele plekken verspringt de rij naar voren of achteren wat een speels effect geeft. Alle woningen hebben een diepe tuin met een eigen berging. De afmeting en ligging verschilt per woning. Parkeren gebeurt achter de woningen, op het hof. Benieuwd naar deze stoere maar vriendelijke bouwstijl? Ga dan even kijken op de locatie. Hier zijn al huurwoningen gebouwd met dezelfde architectuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diezerhof
Koopwoningen
46
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden