Gerens Marke

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

vanaf € 525.000,-

Over dit project

Laatste nieuwbouwwoning in Gerens Marke

Aan de Nieuwe Deventerweg, op de plek ter hoogte van nummer 89, komt luxe nieuwbouw. 14 nieuwbouwwoningen aan een hofje waar je gezellig en kleinschalig woont. Je hebt alles bij de hand en woont in een heerlijke groene omgeving.

Er is nog één woning beschikbaar. De rest van de woningen in Gerens Marke is inmiddels verkocht. De bouw van de woningen start al in mei dit jaar, dus zorg dat je er snel bij bent.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd, neem dan eens contact op met Laura van de Kerkhof van Rodenburg Makelaars. Dat kan via 038 4 222 222 of per mail: zwolle@rodenburg.nl.

Sfeervol Zwolle Zuid
Gerens Marke ligt in de populaire wijk Ittersum. De wijk is ruim en groen opgezet, maar je hebt tegelijkertijd alles bij de hand. Scholen, winkels, natuur of het centrum van Zwolle? Het is allemaal dichtbij!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gerens Marke
Koopwoningen
14
Prijs vanaf
€ 525.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden