Morgendauw

Zwolle - Zwolle
Archief

€ 290.000,- tot € 475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
137 - 155m2
Kaveloppervlak
145 - 423m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Morgendauw - Zwolle

VERKOOP GESTART!

Maak kennis met het bijzondere Zwolse nieuwbouwproject Morgendauw. In Breecamp Noord, een rustige woonwijk aan de noordkant van Stadshagen ontwikkelt VanWonen 37 prachtige, duurzame én energieneutrale woningen. Hier woont u in een groene en vrije omgeving. Met voorzieningen als een sportverenigingen, basisscholen maar ook de vrije natuur dichtbij.

Prettig wonen is niet alleen een mooi huis aan de buitenkant, maar ook een indeling die geheel past bij uw woonwensen. Dat kan in Morgendauw!
Het woningaanbod in Zwolle wordt zo gevarieerd dat bijna iedereen hier kan slagen. Woont u straks in één van de 16 mooi lichte rijwoningen? Of heeft één van de zeer royale stoere tweekappers uw voorkeur. Woont en slaapt u liever geheel op de begane grond, dan spreekt u de prachtige vrijstaande woningen wellicht het meest aan!

Ziet u zichzelf wonen in één van deze woningen? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! U kunt zich inschrijven op de website www.morgendauwzwolle.nl voor een van deze woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Morgendauw
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
37
Prijs
€ 290.000,- tot € 475.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Sportcomplex

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden